Μόλις Χθες – Επεισόδια 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Μόλις χθές του ΣΚΑΪ …

Μόλις Χθες– Επεισόδια 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

Μόλις Χθες – Επεισόδιο 9

Ο Νώντας απειλεί την Έλενα πως έτσι και τολμήσει να μιλήσει για το παρελθόν θα έχει σοβαρές επιπτώσεις.

Οι γιατροί είναι έκπληκτοι με τη ραγδαία βελτίωση της υγείας του Αχιλλέα που δείχνει να έχει ξεπεράσει εντελώς τον κίνδυνο.

Ο Μιχάλης είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι μπορεί για να διεκδικήσει το παιδί του. Η Λουΐζα ανησυχεί, γιατί αν αποκαλυφθεί το μυστικό της θα διαταραχθούν όλες οι ισορροπίες της οικογένειας.

Η Μαρία λαμβάνει έναν φάκελο από ανώνυμο αποστολέα που το περιεχόμενό του θα επιβεβαιώσει τον μεγαλύτερό της φόβο…

Μόλις Χθες– Επεισόδιο 10

Η οικογένεια Λάμπρου ετοιμάζεται για την έκθεση. Η απρόσμενη εμφάνιση του Ιάσονα χαροποιεί τη Δάφνη και τη Χριστίνα, αλλά προκαλεί εκνευρισμό στον Αντώνη και την Κορίνα, που φοβούνται ότι ο Ιάσονας θα τους δημιουργήσει προβλήματα στην εκδήλωση.

Και πράγματι, ενώ όλα πάνε καλά, στο τέλος ο Ιάσονας δημιουργεί αναστάτωση με τη συμπεριφορά του… Η Κορίνα, στην προσπάθειά της να ξεσπάσει, έρχεται αναπάντεχα κοντά με κάποιον άντρα…

Εν τω μεταξύ, ο Μιχάλης βρίσκει εντελώς απροσδόκητα τον τρόπο που θα του επιτρέψει να κάνει την πολυπόθητη εξέταση DNA, ώστε να αποδείξει ότι είναι ο βιολογικός πατέρας της Κατερίνας…

 Μόλις Χθες – Επεισόδιο 11

Ο Μιχάλης και η Μαρία θα έρθουν πιο κοντά με την Κατερίνα με αφορμή ένα κουτάβι. Η Λουΐζα προτείνει στον Σπύρο να πούνε στον Μιχάλη την αλήθεια, αλλά ο Σπύρος θέλει να τον απομακρύνει από την οικογένειά του. Ο Αχιλλέας παίρνει επιτέλους εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η τραυματική εμπειρία της Έλενας με τον Νώντα την φέρνει ξανά σε δύσκολη θέση απέναντι στον Πάνο. Ο Ορέστης έχει βαλθεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην Κέλλυ. Ο Ιάσωνας ζητάει χρήματα από τη Δάφνη για μια νέα επιχείρηση, που συνεχίζει να εθελοτυφλεί απέναντι στα προβλήματα του γιου της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 152 , 153 , 154

Μόλις Χθες – Επεισόδιο 12

Ο Σπύρος συναντάει τον Μιχάλη και απαιτεί να τους αφήσει ήσυχους. Ο Μιχάλης όμως έχει σκοπό να αποδείξει ότι η Κατερίνα είναι κόρη του. Ο Σπύρος δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει έτσι. Η Έλενα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, ζητάει βοήθεια από τον Σπύρο και του υπόσχεται ότι θα κάνει ό,τι της πει. Η Λουΐζα ανακαλύπτει ότι η Κατερίνα πήγε στο σπίτι του Μιχάλη και έντρομη προσπαθεί να αποτρέψει μία ακόμα συνάντησή τους. Η Μαρία λέει στον Αντώνη ότι είναι ώρα να μάθουν όλοι την αλήθεια για τον Μιχάλη και εκείνος αντιδρά. Η Δάφνη αναζητά με αγωνία τον Ιάσονα και βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα ακόμη σοκ. Ο Μιχάλης πηγαίνει ξανά έξω από το σχολείο της κόρης του αλλά βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Σπύρο και τη Λουΐζα…

Μόλις Χθες – Επεισόδιο 13

Το… ατύχημα του Ιάσονα στην πισίνα πανικοβάλλει τους πάντες. Αν και οι γιατροί καταφέρουν να τον επαναφέρουν στη ζωή, η Δάφνη, στη σκέψη ότι μπορεί να χάσει ακόμα ένα παιδί, αναγκάζεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Στο μεταξύ, η Λουΐζα προσπαθεί να προστατεύσει την εταιρία από την ανάρμοστη συμπεριφορά του Ορέστη και αφού πείθει τη Νόρα, του ανακοινώνουν ότι σκοπεύουν να τον απομακρύνουν από τη διοίκηση του ξενοδοχείου. Ο Σπύρος διαφωνεί μαζί της στο θέμα του Ορέστη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τον πλακώνει στις μπουνιές και φωνάζει έξαλλη

Προτεραιότητά του όμως είναι να εμποδίσει την εισβολή του Μιχάλη στον κόσμο του. Θέλοντας να δείξει στη Λουΐζα ότι ο Μιχάλης έχει προχωρήσει στη ζωή του, σχεδιάζει με την Έλενα μια συνάντηση ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Μιχάλη και οδηγεί τη Λουΐζα εκεί.

Μόλις Χθες  – Επεισόδιο 14

Ο Μιχάλης αποφασίζει και ανακοινώνει -με τη «βοήθεια» του Αχιλλέα- ότι σκοπεύει να μείνει μόνιμα στον Πόρο, ο Σπύρος όμως δίνει τελεσίγραφο στην Έλενα να βρει τρόπο να πείσει τον Μιχάλη να φύγουνε. Η Λουΐζα θα ανακαλύψει το μυστικό του Αντώνη και της Μαρίας. Η αδιαφορία του Αντώνη απέναντι στον Ιάσονα θα ενοχλήσει την οικογένειά του. Ο Ορέστης τα έχει με όλους μετά την απομάκρυνσή του από τη διοίκηση του ξενοδοχείου, και κυρίως με τη Νόρα και τη Λουΐζα. Η Κέλλυ αποκαλύπτει στη Βάσια το παρελθόν της.

Μόλις Χθες– Επεισόδιο 15

Τα αποτελέσματα του τεστ DNA αποδεικνύουν πως η Κατερίνα είναι κόρη του Μιχάλη, ο οποίος δεν ακούει τη συμβουλή του Αχιλλέα να μην το πει σε κανέναν. Η Μαρία ενημερώνει τον Αντώνη για τον εκβιασμό και αυτός με τη σειρά του μιλάει στη Λουΐζα, που εκνευρίζεται με την κίνηση του Σπύρου. Η Χριστίνα και η Δάφνη προσπαθούν να πείσουν τον Ιάσονα να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης. Ο Χρήστος, με τη βοήθεια του Στάθη, οργανώνει ένα ρομαντικό δείπνο – έκπληξη για τα γενέθλια την Κέλλυς.

πηγή

Μόλις χθες – Επεισόδια 6-7-8

Μόλις χθες – Επεισόδια  1-2-3-4-5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *