Σασμός: Ο Αστέρης εισβάλλει στο σπίτι των Βρουλάκηδων

Σασμός: Ο Αστέρης εισβάλλει στο σπίτι των ΒρουλάκηδωνΣασμός: Ο Αστέρης εισβάλλει στο σπίτι των Βρουλάκηδων

Μία πολύ άσχημη βραδιά θα περάσει ο πρωταγωνιστής. Μετά από έναν άσχημο καυγά, ο Αστέρης θα οδηγηθεί στο σπίτι των Βρουλάκηδων, ξεσηκώνοντας την Αργυρώ, στη σειρά Σασμός.

Η Καλλιόπη ξεσπάει και βγάζει εκτός εαυτού τον γιο της. Του χτυπάει διαρκώς το τεράστιο λάθος του να αφήσει την Στέλλα και τον πιέζει να κάνει το βήμα της επανασύνδεσής τους.

Ο Αστέρης εξοργίζεται, με αποτέλεσμα μητέρα και γιος να ανταλλάζουν πολύ βαριές κουβέντες. Λίγο πριν τον καυγά, η Αργυρώ έχει ζητήσει από τον Αστέρη να χωρίσουν, μη μπορώντας να χειριστεί άλλο αυτή την κατάσταση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Οι απόψεις του Νικηφόρου τρομοκρατούν τον Μαθιό(video)

Τον πλησιάζει και του ζητάει να της δώσει λίγο χρόνο για να βρει τον εαυτό της, με τη βοήθεια ενός ειδικού. Μπορεί ο Αστέρης να φαίνεται πως αποδέχεται την εξέλιξη αυτή, η οργή του, όμως, δε θα αργήσει να φανεί.

Σασμός: Ο Αστέρης εισβάλλει στο σπίτι των ΒρουλάκηδωνΕκτός εαυτού ο Αστέρης

Μη μπορώντας να ακούει άλλο την μητέρα του και απελπισμένος από τον χωρισμό του με την Αργυρώ, ο Αστέρης κατευθύνεται στο σπίτι των Βρουλάκηδων, χωρίς να ενδιαφέρεται για όσα θα ακολουθήσουν, στη σειρά Σασμός.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τον γνωρίζει στο στρατόπεδο και θα φέρει ανατροπές

Φωνάζει στην Αργυρώ να βγει έξω, κάνοντας φασαρία. Εκείνη πανικοβάλλεται και τρέχει πανικόβλητη στην αυλή. Ο Αστέρης λυγίζει, την κοιτάζει στα μάτια και την φιλάει με πάθος. Η Αργυρώ βυθίζεται στην αγκαλιά του…

Οι δύο νέοι παρασύρονται σε έναν έρωτα μοναδικό. Μόνο που δε γνωρίζουν πως το μυστικό τους αποκαλύπτεται. Η γιαγιά Ειρήνη, έχοντας ακούσει τον θόρυβο, τρέχει έξω και βλέπει την εγγονή της στην αγκαλιά του φονιά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *