Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτός σκότωσε την Στέλλα Στεφανέα

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτός σκότωσε την Στέλλα Στεφανέα

Η αγωνία κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο Νικόλας οδηγείται στο τμήμα, με την κατηγορία πως σκότωσε την Στέλλα, στην γη της ελιάς. Ο Στάθης και ο Στέφανος αφήνονται ελεύθεροι, παίρνοντας μία μικρή ανάσα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Κανείς δε μπορεί να τους κατηγορήσει πια. Όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στον Νικόλα, ο οποίος αναγκάζεται να παραδεχτεί την σκληρή αλήθεια. Διατηρούσε δεσμό με την Στέλλα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όσο εκείνη πίεζε τον Μάνο να παντρευτούν, συναντούσε τον Νικόλα, με τον έρωτά τους να παίρνει φωτιά. Ο ίδιος είχε υποψίες πως το μωρό της ήταν δικό του και όχι του Μάνου. Όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το σπαρακτικό φινάλε και η ανατροπή στη νέα σεζόν

Ο Νικόλας λυγίζει

Ο Νικόλας λυγίζει, όταν περιγράφει το παρελθόν του με την Στέλλα, στην γη της ελιάς. Λυγίζει και ξεσπάει, διότι μπορεί να ήταν παράφορα ερωτευμένος μαζί της, όμως δε την σκότωσε εκείνος. Ή τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει.

Ο αστυνόμος Γιώργης Κουράκος είναι σίγουρος πως απέναντί του έχει τον πραγματικό ένοχο. Μέσα του πιστεύει πως η ιστορία αυτή με το διπλό φονικό που συγκλόνισε τη Μάνη, θα έχει αίσιο τέλος.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς – Προκλητικός ο Αλέξης: «Ο εισαγγελέας μας άφησε»

Ο ένοχος θα συλληφθεί και η βεντέτα θα σταματήσει. Μόνο που ο Νικόλας συνεχίζει να επιμένει πως δεν είναι εκείνος ο δολοφόνος. Η Χάιδω, παρόλο που γνωρίζει πια πως δεν ευθύνονται οι Καπερνάροι, αρχίζει να κάνει εικασίες πως ίσως κρύβονται πίσω από τον Νικόλα…

Η πραγματική αλήθεια θα αργήσει να έρθει στο φως. Προς το παρόν, όλοι πιστεύουν πως Νικόλας ευθύνεται για το μεγάλο αυτό φονικό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *