Σασμός: Το πρώτο καυτό φιλί ανάμεσα σε Μαθιό – Βασιλική

Σασμός: Το πρώτο καυτό φιλί ανάμεσα σε Μαθιό – ΒασιλικήΣασμός: Το πρώτο καυτό φιλί ανάμεσα σε Μαθιό – Βασιλική

Οι επισκέψεις γίνονται όλο και πιο εντατικές. Ο Μαθιός και η Βασιλική βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία στη σειρά Σασμός, με το πρώτο τους φιλί να μην αργεί! Τα συναισθήματα είναι έντονα κι ασυγκράτητα.

Σασμός: Το πρώτο καυτό φιλί ανάμεσα σε Μαθιό – Βασιλική

Απέναντι σε αυτό βρίσκεται η Καλλιόπη, η οποία βλέπει τον γιο της να είναι διαρκώς στο σπίτι της “χήρας” και εξοργίζεται. Του φωνάζει πως δε θέλει να τους πιάσει στο στόμα της η γειτονιά και πως αυτή η παράνοια πρέπει να σταματήσει άμεσα.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Σοκ για τους Βρεττάκους, τους παίρνουν την Αγγελική!

Ο Μαθιός δε την ακούει. Ο λόγος που έβγαλε από τη μέση τον Στεφανή, ήταν η αγαπημένη του Βασιλική. Το πάθος του για αυτή τη γυναίκα δεν έσβησε ποτέ… Ένας νέος και παράνομος έρωτας, ανθίζει.

Σασμός: Το πρώτο καυτό φιλί ανάμεσα σε Μαθιό – ΒασιλικήΗ μεγάλη στιγμή πλησιάζει

Μη μπορώντας να συγκρατήσει την ορμή του, ο Μαθιός εξομολογεί στην Βασιλική όσα νιώθει για εκείνη στη σειρά Σασμός και αμέσως της δίνει ένα τρυφερό φιλί. Κι ενώ περιμένει πως η Βασιλική θα αντιδράσει, εκείνη παραδίνεται στο μοναδικό αυτό συναίσθημα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός, ποιος είναι ο νέος έρωτας της Στέλλας;

Οι δυο τους φιλιούνται με πάθος, χωρίς να ενδιαφέρονται για τις συνέπειες. Φαίνεται πως και η Βασιλική έτρεφε συναισθήματα για τον πρωταγωνιστή, συναισθήματα που φιλούσε μέσα της σαν φυλαχτό.

Όλα μένουν στο παρελθόν. Οι δυο τους γίνονται ένα και παρασύρονται στη δίνη του έρωτα. Μόνο που η Καλλιόπη, έχει άλλη άποψη. Θέλει να καταστρέψει με κάθε τρόπο αυτή τη σχέση και είναι ικανή να φτάσει στα άκρα…

Θα καταφέρει ο Μαθιός να πείσει την Βασιλική να μείνουν μαζί, ή ο φόβος θα κυριεύσει την πρωταγωνίστρια;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *