Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Βασιλική Παίρνει Τη Μεγάλη Απόφαση Και Γυρίζει Σπίτι

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Βασιλική Παίρνει Τη Μεγάλη Απόφαση Και Γυρίζει Σπίτι

Η Γη της Ελιάς spoiler: Κι όμως, η Βασιλική θα λυγίσει στην γη της ελιάς και θα δεχτεί να γυρίσει στο σπίτι της. Μετά τις ικεσίες του Στάθη και της Αρετής, η νεαρή πρωταγωνίστρια θα πάρει την μεγάλη αυτή απόφαση.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Βασιλική παίρνει τη μεγάλη απόφαση και γυρίζει σπίτι

Η διαμονή της στο σπίτι του Αποστόλη δε μπορεί να συνεχιστεί. Έτσι, σε συνεννόηση με τον αδελφό της, τον Στέφανο, επιστρέφει στο πατρικό της, με την Αρετή να πετάει στα σύννεφα από την χαρά της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Είναι ο Νικηφόρος γιος του Μαθιού; Η απάντηση του Γιώργου Αμούτζα

Μόνο που η Βασιλική θα βάλει τους δικούς της όρους. Στο μεταξύ, η Αρετή ξεκινάει τις προσπάθειες, για να είναι ανεξάρτητη. Δηλώνει στον Στάθη πως θα ξεκινήσει μαθήματα οδήγησης και αλλάζει τελείως συμπεριφορά…

Η στάση της Βασιλικής απέναντι στην μητέρα της θα είναι πολύ διαφορετική. Η μικρή δε θα είναι όπως ήταν παλιά. Θα είναι σκληρή και απότομη. Από την άλλη πλευρά, η Αρετή, έχοντας αντιληφθεί το λάθος της, θα κάνει τα πάντα για να της αλλάξει γνώμη.

Θα πηγαίνει με τα νερά της κόρη της, θα την ακούει, θα είναι διαρκώς δίπλα της. Δε θα της ξανά κάνει καμία υπόδειξη, ενώ στο σπίτι θα προσπαθεί να την έχει σαν βασίλισσα. Μόνο που η Βασιλική δε θα επηρεαστεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτός σκότωσε την Στέλλα Στεφανέα

Στο μεταξύ, τα νέα πως η νεαρή έχει δεσμό με κάποιον από τη Μάνη, σκάνε σαν βόμβα. Η Αρετή προσπαθεί να μάθει από το παιδί της με ποιον βγαίνει, ρωτώντας διακριτικά. Η Βασιλική αποφεύγει την μητέρα της στην γη της ελιάς, με την επιστροφή της στο σπίτι να δίνει ελπίδα, αλλά και θλίψη.

Η Αρετή βλέπει πως το παιδί της έχει αλλάξει και για αυτό το γεγονός ευθύνεται εκείνη…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση