Η Γη Της Ελιάς: Ο Ανδρέας Γεωργίου Μιλάει Για Τις Εξελίξεις Της Σειράς

Η Γη Της Ελιάς: Ο Ανδρέας Γεωργίου Μιλάει Για Τις Εξελίξεις Της ΣειράςΗ Γη Της Ελιάς: Ο Ανδρέας Γεωργίου Μιλάει Για Τις Εξελίξεις Της Σειράς

Η Γη της Ελιάς: Ο Ανδρέας Γεωργίου βρέθηκε στο Χαμογέλα και Πάλι, όπου έκανε μεγάλες αποκαλύψεις για τη Γη της Ελιάς δίνοντας μερικά από τα μεγαλύτερα Spoilers για την εξέλιξη της ιστορίας!

Η Γη της Ελιάς: Ο Ανδρέας Γεωργίου μιλάει για τις εξελίξεις της σειράς

Ο σκηνοθέτης της αγαπημένης σειράς του MEGA βρέθηκε στο πλατό της Σίσσυς Χρηστίδου, όπου μίλησε για το νέο του έργο, για τη συνέχεια της ιστορίας, αλλά και τον πρωταγωνιστή, Liam Ireland και τον λόγο που πραγματικά τον έπελεξε.

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Γεωργίου έδωσε δύο – τρία μεγάλα Spoilers για τη Γη της Ελιάς αναστατώνοντας ακόμα περισσότερο τους τηλεθεατές!

Η αρπαγή της Μυρτάλης, ο θυμός του Στέφανου

Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε την αρπαγή της Μυρτάλης, η οποία θα γίνει με τόσο μαεστρία που δε θα το καταλάβει κανείς. Μάλιστα, ανέφερε ότι όλοι θα είναι πολύ τσαντισμένοι μαζί της που έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης. Πρώτος απ’ όλους ο Στέφανος, ο οποίος θα θυμώσει πολύ μαζί της.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Διαβολική συμμαχία μεταξύ Κυπριανής – Δαμιανής

Η Μυρτάλη θα είναι παγιδευμένη σε έναν χώρο και η ατμόσφαιρα θα έχει έντονο το στοιχείο του θρίλερ. Παρόλα αυτά και άλλες ιστορίες θα γίνονται παράλληλα.

Η Βασιλική μαθαίνει την αλήθεια για τον Φίλιππο

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Γεωργίου, δεν έκρυψε ότι αγαπάει πάρα πολύ το ζευγαράκι στη Γη της Ελιάς, τη Βασιλική και το Φίλιππο και το πάθος που έχουν οι δυο τους. Τόνισε ότι ο Φίλιππος έχει πολύ μεγάλη ενοχή γι’ αυτό που έκανε και αυτό σιγά σιγά θα το εξωτερικεύσει.

Αργότερα, μάλιστα, η Βασιλική θα μάθει ότι ο Φίλιππος ήταν εκείνος που πυροβόλησε τον αδερφό της, με αποτέλεσμα να έρθουν σε έντονη ρήξη!

Τα μυστήριο Ι πίσω από τα ονόματα των Βρεττάκων

Πολλοί τηλεθεατές έχουν παρατηρήσει ότι τα αδέρφια στην οικογένεια Βρεττάκος ξεκινούν με το γράμμα Ι. Ισίδωρος, Ιπποκράτης, Ιάκωβος, Ιουλία. Τίποτα, όμως, δεν είναι τυχαίο στη Γη της Ελιάς και ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι έχουν χτίσει μία εκπληκτική ιστορία πίσω από αυτό, στην οποία βρίσκεται όλη η Μάνη!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Πρωταγωνίστρια επιστρέφει στην σειρά;

Αυτά ήταν τα Spoilers που έδωσε ο Ανδρέας Γεωργίου για τη Γη της Ελιάς, ενισχύοντας την ανυπομονησία για τη συνέχεια της ιστορίας!

Ο λόγος που επέλεξε τον Liam Ireland

Ο σκηνοθέτης δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον πρωταγωνιστή του, Liam Ireland και τον λόγο που τον επέλεξε. Έχει δει όλα τα αρνητικά σχόλια που λέγονται γι’ αυτό, ωστόσο εξακολουθεί να τον στηρίζει και να πιστεύει σε αυτόν. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ο Liam δουλεύει πολύ το θέμα της προφοράς του και θα το δουν κι οι τηλεθεατές στη συνέχεια!

«Ο Liam είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Δεν μπορούσα να μην πάρω αυτό το παιδί όταν τον γνώρισα κι έκανα το κάστινγκ. Ήθελα να κρατήσω αυτό το παιδί στην Ελλάδα», δήλωσε μεταξύ άλλων. «Στηρίζω αυτόν τον άνθρωπο, πιστεύω στο πάθος του και θα το δει κι ο κόσμος», συμπλήρωσε.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *