Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη τα μαζεύει και φεύγει από το σπίτι – Βίντεο

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη τα μαζεύει και φεύγει από το σπίτι – Βίντεο

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στις 21:00 στη δραματική σειρά του Mega

Ανατροπές και εξελίξεις στο αποψινό 27ο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς». Η Χάιδω ενημερώνει τον Ισίδωρο για τις απειλές που της εξαπέλυσε ο Μάνος, κι εκείνος, με τη σειρά του, προσπαθεί να τον συνετίσει, αλλά μάταια. Την ίδια ώρα, η Μαρίνα, παρόλο που εκτιμά τον τρόπο που την υπερασπίστηκε ο Μάνος, δεν βρίσκει το κουράγιο να του δώσει άλλη μια ευκαιρία κι αυτός της ανακοινώνει πως δεν σκοπεύει να την κυνηγήσει άλλο.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Κωνσταντής και Ζωή σε θανάσιμο κίνδυνο!

Ο Στέφανος με τη Μυρτάλη είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, αλλά η κατάσταση στο σπίτι έχει γίνει αφόρητη. Η Αρετή δεν μπορεί να δεχτεί την απόρριψη της κόρης της και ξεσπά συνεχώς στον Στάθη. Από την άλλη, ο Στάθης νιώθει τύψεις λόγω της κατάστασης με την Ιουλία και δεν του πάει καρδιά να αποπάρει τη γυναίκα του. Ο Δημήτρης βγαίνει για φαγητό με την Αντιγόνη και τη Μαρίνα, γεγονός που μαθαίνει ο Αποστόλης. Οι έρευνες της αστυνομίας, σε σχέση με το διπλό φονικό, παραμένουν άκαρπες κι η εμμονή της Χάιδως με τη βεντέτα ξαναφουντώνει.

Διαβάστε Επίσης  Η Ιουλία ζηλεύει, η Αρετή… ζητά λογαριασμό! Η Χάιδω ψάχνει την ερωμένη του άντρα της...

Η Αρετή κατηγορεί τη Μυρτάλη για όσα της φταίνε, κι έτσι η Μυρτάλη τα μαζεύει και φεύγει από το σπίτι, γυρεύοντας καταφύγιο στη Μαρίνα. Παράλληλα, ο Δημήτρης δίνει εντολή στον Ανέστη να βγάλουν τη Μυρτάλη από τη μέση, μια και καλή. Η Άννα αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, εμφανίζεται στην Αθηνά και της μιλά για τον έρωτά της με τον Δημήτρη.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση