Σκοτεινή θάλασσα, η νέα φιλόδοξη δραματική σειρά του Mega

Σκοτεινή θάλασσα, η νέα φιλόδοξη δραματική σειρά του MegaΣκοτεινή θάλασσα, η νέα φιλόδοξη δραματική σειρά του Mega

Ένας σκοτεινός ήρωας. Μια εξαφάνιση. Ή μήπως ένας φόνος; Κανείς δεν έμαθε ποτέ. Ποιος στ’ αλήθεια είναι αθώος και ποιος ένοχος; Με εντατικούς ρυθμούς γίνονται στο κτήμα Νάσιουτζικ τα γυρίσματα της φιλόδοξης δραματικής σειράς του MEGA Σκοτεινή θάλασσα και το περιοδικό Τηλέραμα ήταν εκεί!

Από τις αρχές Ιουλίου ξεκίνησε να γυρίζεται η νέα δραματική σειρά του MEGA, με μια μικρή παύση την εβδομάδα πριν και μετά το Δεκαπενταύγουστο… Η σειρά γυρίζεται σε φυσικούς χώρους σε Αθήνα και Μεσολόγγι και… φέρει την υπογραφή του Γρηγόρη Καραντινάκη, που παράλληλα σκηνοθετεί και την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη». Το σενάριο υπογράφουν οι Ζαχαρίας Μαυροειδής, Σπύρος Κρίμπαλης και, Κωστής Σαμαράς.

Η υπόθεση
Ένας νέος άντρας, που ζει πλέον στο εξωτερικό, πληροφορείται τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του, Έτσι, θα επιστρέψει στη γενέτειρα πόλη του, το Μεσολόγγι, το οποίο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει δύο χρόνια πριν. Εκεί θα παλέψει με τα «φαντάσματα» του παρελθόντος και με ένα μυστήριο που δεν λύθηκε ποτέ…

Με αρκετά φλας μπακ παρακολουθούμε τι είχε γίνει δύο χρόνια πριν… Τότε που η ζωή του Χρήστου Δελλή (Γιώργος Παπαγεωργίου) ανατράπηκε από τη μια στιγμή στην άλλη.

Διαβάστε Επίσης  Σκοτεινή Θάλασσα: Όλγα και Ξένια στα μαχαίρια για τη διαθήκη

Ήταν η μέρα που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μια κοπέλα, η κοπέλα του… Κανείς δεν ξέρει ακόμα αν είναι ζωντανή ή αν πέθανε. Δυστυχώς, όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Χρήστος κρύβεται πίσω από τη σκοτεινή υπόθεση. Δεν είναι όμως αρκετά για να καταδικαστεί για φόνο. Ωστόσο όλος ο κόσμος είναι εναντίον του, ακόμα και η ίδια του η οικογένεια…

Ο Χρήστος δεν αντέχει άλλο την ψυχολογική πίεση της κλειστής κοινωνίας και αναγκάζεται να φύγει μακριά, στο Παρίσι, προκειμένου να κάνει μια νέα αρχή. Φυσικά από το μυαλό του δεν μπορεί να βγάλει όσα συνέβησαν, ούτε και την ανάμνηση της κοπέλας που αγάπησε. Άλλος ένοχος δεν βρέθηκε και η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, με την οικογένεια της αγνοούμενης να ελπίζει ακόμα…

Σκοτεινή θάλασσα, η νέα φιλόδοξη δραματική σειρά του MegaΣτο παρόν, ο Χρήστος, χημικός με διεθνή καριέρα πλέον και ενώ ζει στο Παρίσι, πληροφορείται τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του (Άρης Λεμπεσόπουλος), που συνταράσσει τον ίδιο αλλά και τη μητέρα του (Θέμις Μπαζάκα). Πρέπει λοιπόν να επιστρέψει στο Μεσολόγγι, την πόλη που εγκατέλειψε σχεδόν κυνηγημένος από την κατακραυγή δύο χρόνια πριν. Τώρα θα αναγκαστεί να παλέψει με τα «φαντάσματα» του παρελθόντος και με ένα μυστήριο που δεν λύθηκε ποτέ, την εξαφάνιση της αγαπημένης του….

Διαβάστε Επίσης  Σκοτεινή Θάλασσα επόμενα επεισόδια : 11 , 12

Το αρχοντικό των… Δελλήδων
Το κτήμα Νάσιουτζικ «στεγάζει» το σπίτι της Ξένιας Αθανασιάδη-Δελλή, μίας εκ των κεντρικών προσώπων της σειράς. Την υποδύεται η Θέμις Μπαζάκα, που επιστρέφει στη μικρή οθόνη έπειτα από πολύ καιρό, όπως και ο Άρης Λεμπεσόπουλος, ο οποίος όμως δεν ήταν στο συγκεκριμένο γύρισμα που παρακολουθήσαμε…

Ήταν όμως η υπόλοιπη οικογένεια Δελλή. Τα δύο αδέλφια του Χρήστου, ο Ηρακλής (Μιχάλης Συριόπουλος) και ο Κωστής (Βασίλης Μηλιώνης), αλλά και η ξαδέλφη του, η Αιμιλία Αθανασιάδη (Άννα Καλαϊτζίδου), που μεγάλωσε μαζί τους σαν αδελφή τους και έχει μεγάλη αδυναμία στη Θεία της την Ξένια, την οποία θεωρεί μητέρα της… Στο γύρισμα ήταν και ο Γιάννης Νταλιάνης, που υποδύεται τον ξάδελφο της Ξένιας.

Η σειρά ξεκίνησε γυρίσματα στις αρχές Ιουλίου και διέκοψε μόνο για δύο εβδομάδες τον Αύγουστο, τις εβδομάδες πριν και μετά τη γιορτή της Παναγίας. Το συγκεκριμένο διάστημα όλες οι τηλεοπτικές παραγωγές διακόπτουν τα γυρίσματα. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Γιώργος Παπαγεωργίου (γιος της ηθοποιού Φιλαρέτης Κομνηνού) συνδύασε… διακοπές και γάμο στη Σύρο, με την αγαπημένη του Δανάη Μιχαλάκη, τη Δρόσω από τις «Άγριες μέλισσες».

Σκοτεινή θάλασσα, η νέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *