Σε ξένα χέρια. Επεισόδια : 6, 7 ,8 , 9, 10

Σε ξένα χέρια. Επεισόδια : 6, 7 ,8 , 9, 10Σε ξένα χέρια. Επεισόδια : 6, 7 ,8 , 9, 10

Σε ξένα χέρια επεισόδια 6-7-8-9-10: Η αστυνομία στα ίχνη τους
Τα επόμενα επεισόδια 6-7-8-9-10 του της σειράς της ΕΡΤ1, Σε ξένα χέρια.

ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 4/10/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6

Επεισόδιο 6ο: Η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του Φλοριάν και του συνεργού του, ενώ η Τόνια αποφασίζει να φύγει μόνη της για Ρουμανία, προκειμένου να βρει το μωρό της. Η Μαριτίνα, έξαλλη με την αποκάλυψη ότι ο Μάνος έχει παιδί, φεύγει από το σπίτι του Φεγκούδη και ο Πιπερόπουλος βρίσκει την ευκαιρία να κάνει καινούργια πρόταση για εξαγορά της Φεγκούδης Σνακς. Ο Μάνος βλέπει έκπληκτος τον πατέρα του να δένεται συναισθηματικά με το μωρό, ενώ η Μάρω επισκέπτεται το κατάστημα μπαχαρικών του Λουδοβίκου ψάχνοντας να βρει μια λύση προκειμένου να κάνει τον Χρύσανθο να πετάξει τα ράσα από πάνω του.

Σε ξένα χέρια. Επεισόδια : 6, 7 ,8 , 9, 10ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΙΤΗ 5/10/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7

Επεισόδιο 7ο: Ο Φεγκούδης, ύστερα από δέκα μήνες ευτυχίας με τον εγγονό και αφού γλίτωσε για την ώρα τη χρεοκοπία με τις λίρες της Ντάντω, ετοιμάζει μια έκπληξη στο Μάνο. Η Τόνια επιστρέφει πάλι από ένα ταξίδι στο Βελιγράδι κι αντιμετωπίζει τη σκληρή πραγματικότητα που αφορά το οικονομικό τους πρόβλημα. Πώς θ’ αντιδράσει ο Μάνος όταν δει μπροστά του τη Μαριτίνα γυναίκα; Τι θα πει ο παιδίατρος που έφερε κρυφά η Ντάντω με τον Φεγκούδη για να εξετάσει το παιδί;

Διαβάστε Επίσης  Σε ξένα χέρια επεισόδιο 157: Τελευταίο επεισόδιο

ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 6/10/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 6/10/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8

Επεισόδιο 8ο: Ο Μάνος προτείνει στον Χρύσανθο να επιστρέψει στην παλιά του δουλειά στο εργοστάσιο, ενώ ο Φεγκούδης με τη βοήθεια της Ντάντως προσπαθεί να φέρει τη Διώνη πιο κοντά με το μωρό. Η Μαριτίνα επιστρέφει από την Αγγλία αποφασισμένη να ακολουθήσει την καρδιά της και η Μάρω ψάχνοντας στο δωμάτιο του Χρύσανθου ανακαλύπτει το σκίτσο μιας γυναίκας. Η Τόνια έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ταρζάν και η Ντάντω επιβεβαιώνει τις υποψίες της ότι το μωρό δεν είναι του Μάνου.

ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 7/10/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9 ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 7/10/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9

Επεισόδιο 9ο: Η Τόνια και η Πελαγία δίνουν κατάθεση στην αστυνομία μετά τη συνάντησή τους με τον Ταρζάν, έχοντας στα χέρια τους ένα καινούργιο στοιχείο, ενώ η Σούλα αρνείται να τις πιστέψει. Ο Λουδοβίκος προτείνει στην Τόνια να δουλέψει στο μαγαζί του. Ο Μάνος, μετά τις πιέσεις της Ντάντως, της αποκαλύπτει την αλήθεια για το μωρό, ενώ ο Φεγκούδης προσπαθεί να μάθει τι κρύβουν. Ο Πιπερόπουλος ζητάει από τον Μάνο να δουλέψει γι’ αυτόν, με υψηλό μισθό αλλά και… με προϋποθέσεις.

Διαβάστε Επίσης  Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 91 , 92 , 93 , 94 , 95

ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/10/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/10/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10

Επεισόδιο 10ο: Ο Μάνος αρνείται για την ώρα την πρόταση του Πιπερόπουλου κι ενημερώνει τη Μαριτίνα για τις κινήσεις του πατέρα της. Εκείνη βρίσκει ευκαιρία να επισπεύσουν τον γάμο. Η Τόνια τα βρίσκει με τη Μάρω κι αποφασίζει να ξεκινήσει δουλειά στο μαγαζί του Λουδοβίκου. Η Αστυνομία εντοπίζει το σπίτι του Ταρζάν, κι αυτός με τον Φλοριάν μένουν τελικά στο πάρκο. Η Ντάντω πηγαίνει στο σημείο που έγινε το μοιραίο με το μωρό και πετυχαίνει τον Φλοριάν με τον Ταρζάν. Θα προλάβει να τους ζητήσει πληροφορίες για το μωρό;η στην αστυνομία μετά τη συνάντησή τους με τον Ταρζάν, έχοντας στα χέρια τους ένα καινούργιο στοιχείο, ενώ η Σούλα αρνείται να τις πιστέψει. Ο Λουδοβίκος προτείνει στην Τόνια να δουλέψει στο μαγαζί του. Ο Μάνος, μετά τις πιέσεις της Ντάντως, της αποκαλύπτει την αλήθεια για το μωρό, ενώ ο Φεγκούδης προσπαθεί να μάθει τι κρύβουν. Ο Πιπερόπουλος ζητάει από τον Μάνο να δουλέψει γι’ αυτόν, με υψηλό μισθό αλλά και… με προϋποθέσεις.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *