Σασμός Spoiler: Δείτε Πότε Θα Δολοφονήσουν Την Βασιλική

Σασμός Spoiler: Δείτε Πότε Θα Δολοφονήσουν Την Βασιλική

Σασμός Spoiler: Ο σκηνοθέτης της σειράς Σασμός, Κώστας Κωστόπουλος, μίλησε για το τέλος που θα έχει η Βασιλική στη συνέχεια, αναφέροντας πως η ιστορία μας θα βαφτεί με αίμα. Πράγματι, πολλοί πρωταγωνιστές θα μας αποχαιρετήσουν, με τα φονικά να είναι πάρα πολλά.

Σασμός Spoiler: Δείτε πότε θα δολοφονήσουν την Βασιλική

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Κωστόπουλος, η Βασιλική -σύμφωνα με το βιβλίο- μας εγκαταλείπει. Ωστόσο, αυτό δεν είναι κάτι που θα το δούμε αμέσως στην σειρά του ALPHA, όπως έγινε και με τον φόνο του Στεφανή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τι θα απογίνει ο Λυκούργος μετά τον πυροβολισμό;

Με βάση το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, ο Στεφανής πεθαίνει από τις πρώτες δύο σελίδες. Αυτό δε θα μπορούσε να γίνει όπως στο βιβλίο, καθώς ο ρόλος του Στεφανή ήθελε ένα συγκεκριμένο χτίσιμο, για να ταυτιστεί το κοινό, για να ξετυλιχθεί η ιστορία με ευκολία (τηλεοπτικά).

  • Επομένως, το τέλος για την Βασιλική θα αργήσει να έρθει, στη σειρά Σασμός. Εκτός από την Βασιλική, όμως, θα χαθούν κι άλλες αθώες ψυχές, με τη δολοφονία του Στεφανή να μένει πίσω.

Αυτό που ανέφερε ο σκηνοθέτης της σειράς ως “παράπονο”, είναι πως οι τηλεθεατές εστίασαν στο ποιος ήταν ο δολοφόνος και όχι πως ο Στεφανής πέθανε. Αυτό που δήλωσε γελώντας, είναι πως όλοι αγωνιούν για τον δολοφόνο και όχι για τον νεκρό.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η εξομολόγηση του Βίκου στην Ηγουμένη που θα λυγίσει καρδιές

Σχετικά με την Αργυρώ και τον Αστέρη, θα υπάρξουν πολλές ανατροπές στη σχέση τους. Κάποιες στιγμές θα είναι καλά, άλλες όχι. Η σειρά Σασμός θέλει να διδάξει πως να αφήνουμε πίσω τις διαφορές μας και να βρούμε ό,τι μας ενώνει πραγματικά!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *