Σασμός: Ο σκηνοθέτης της σειράς έδωσε δυνατά spoiler για την σειρά!

Σασμός: Ο σκηνοθέτης της σειράς έδωσε δυνατά spoiler για την σειρά!Ο σκηνοθέτης της σειράς έδωσε δυνατά spoiler για την σειρά!

Η νέα σειρά Σασμός Spoiler στον Alpha! Μια υπερπαραγωγή με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Μια ιστορία που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Και κάπου εκεί δύο νέοι δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Θα μπορούσε ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό»;

Σασμός: Ο σκηνοθέτης της σειράς έδωσε δυνατά spoiler για την σειρά!Ο νέος ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά έχει διπλή προσωπικότητα και φέρνει μαζί του την εκδίκηση!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική ξεκαθαρίζει στην Αριάδνη πως δεν νιώθει τίποτα για αυτή

Ο Μανώλης “σπάει” και το διπλό φονικό που αλλάζει τα πάντα! (Vids)

Καταρρέουν τα “άλλοθι” και μια μεγάλη αποκάλυψη – Επόμενες εξελίξεις! (Vids

Μεγάλες αποκαλύψεις έκανε ο σκηνοθέτης του «Σασμού», Κώστας Κωστόπουλος και όταν είσαι σκηνοθέτης κάτι παραπάνω ξέρεις.

«Τα βασικά γεγονότα του βιβλίου τα έχουμε κρατήσει αλλά υπάρχουν παραλλαγές στη σειρά. Ο φόνος του Στεφανή, στο βιβλίο, γινόταν στην πρώτη σελίδα. Η μεγάλη επιτυχία του Καραγιάννη είναι ότι κλείσαμε σοβαρό ηθοποιό σε έναν ρόλο με μικρή διάρκεια. Δεν ξέραμε κι εμείς το μέγεθος της επιτυχίας, αν το ξέραμε θα τον σκοτώναμε μερικά επεισόδια αργότερα. Αν δεν σκοτωθεί ο Στεφανής δεν ξεκινάει η δομή.

Είμαστε στεναχωρημένοι και χαρούμενοι. Το μεγάλο ποσοστό του κόσμου ρωτάει ποιος το έκανε, για τον έρημο τον Στεφανή δεν συζητάει κανείς. Ο κόσμος έχει φόρτιση να μάθει ποιος είναι ο δολοφόνος και ξεχνάει το κομμάτι του φόνου. Βιώνουμε αυτό το πένθος ρεαλιστικά, ούτε υπερβολικά, ούτε και μη».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Οι μέρες και ώρες προβολής τα Χριστούγεννα

Για τη Βασιλική: «Σύμφωνα με τη βιβλίο θα εγκαταλείψει. Είναι πολύ νωρίς ακόμα να πούμε για τη δεύτερη σεζόν. Αν συνεχιστεί η αγάπη του κόσμου θα αποφασίσει το κανάλι. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος».

Το καλό το φύλαξε για το τέλος «Είναι πολλοί οι δολοφόνοι. Θα χυθεί πολύ αίμα. Ο ένας φόνος φέρνει τον άλλον. Ο Αστέρης με την Αργυρώ θα ζουν τον έρωτά τους κατά διαστήματα».

πηγή

Σασμός: Ο σκηνοθέτης της σειράς έδωσε δυνατά spoiler για την σειρά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *