Μόλις χθες – Επεισόδια 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9,10

Μόλις χθες – Επεισόδια 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9,10Μόλις χθες – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9,10 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Μόλις χθές του ΣΚΑΪ …

Μόλις χθες – Επεισόδια 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9,10

Μόλις χθες – Επεισόδιο 1

Η αδελφή του Αλέξανδρου, η Δάφνη, που έχει ζήσει μια οικογενειακή τραγωδία, την οποία δεν έχει ξεπεράσει ποτέ, έχει τα γενέθλιά της κι η οικογένεια θα μαζευτεί για να τα γιορτάσουν όλοι μαζί στο εξοχικό τους. Η Λουΐζα θα κάνει τα πάντα για να καταφέρει να πάρει τον Μιχάλη μαζί, ελπίζοντας πως θα είναι μια ευκαιρία για να φτιάξει η σχέση του με τον πατέρα της. Ο Σπύρος, κολλητός φίλος του Μιχάλη από παιδιά και βαφτισιμιός του Αλέξανδρου, που τον έχει μεγαλώσει σαν γιο του, θα πάει κι εκείνος μαζί. Ο Μιχάλης θεωρεί ότι έχει έναν σύμμαχο. Εκείνος όμως είναι ερωτευμένος κρυφά με τη Λουΐζα και θα κάνει τα πάντα για να την κερδίσει. Ένα απρόοπτο γεγονός θα αλλάξει τις ζωές όλων τους, για πάντα…

Μόλις χθες – Επεισόδιο 2

Ο Μιχάλης συλλαμβάνεται και προφυλακίζεται για έναν φόνο που δεν έκανε. Το νέο πέφτει σαν κεραυνός στην οικογένειά του και μυστικά, κρυμμένα για χρόνια, βγαίνουν στο φως. Ο κόσμος της Λουΐζας καταρρέει. Κάποιο συγκεκριμένο μέλος της συντροφιάς θα κάνει τα πάντα για να μην προχωρήσει ο ιατροδικαστής σε νεκροψία. Η Μαρία και ο Αχιλλέας μαθαίνουν ότι ο Μιχάλης φυλακίζεται για ανθρωποκτονία. Ο Σπύρος στήνει το σκηνικό για να ενοχοποιήσει ακόμη περισσότερο τον Μιχάλη. Μετά την κηδεία του Αλέξανδρου Κεχαγιά, η Λουΐζα μαθαίνει κάτι που θα καθορίσει την υπόλοιπη ζωή της.

Μόλις χθες – Επεισόδιο 3

Δέκα χρόνια μετά, ο Μιχάλης βγαίνει από τη φυλακή. Όλα έχουν αλλάξει. Η Λουΐζα είναι παντρεμένη με τον Σπύρο και έχει μια κόρη που είναι το μεγάλο της μυστικό. Ο Αχιλλέας είναι πια δικηγόρος και η Μαρία ευτυχισμένη που έχει ξανά τον γιο της ελεύθερο. Ο Μιχάλης όμως δεν θέλει να γυρίσει πίσω στο μέρος που ζουν αυτοί που τον πλήγωσαν. Πιάνει δουλειά αλλού, εκεί όμως θα γνωρίσει την Έλενα, τη μοιραία γυναίκα που θα πέσει επάνω του καθόλου τυχαία. Μια δεξίωση θα γίνει η αιτία να ξαναδεί ο Μιχάλης τη Λουΐζα και τον Σπύρο.

Μόλις χθες – Επεισόδιο 4

Ο Μιχάλης πιστεύει ότι έχει ξεπεράσει τη Λουΐζα, μέχρι που τη βλέπει μπροστά του και καταλαβαίνει ότι ακόμα την αγαπάει. Ο Σπύρος εκβιάζει την Έλενα και της ζητά να κρατήσει τον Μιχάλη μακριά από τη γυναίκα του. Εκείνη, γνωρίζοντας ότι η αποκάλυψη του μυστικού της μπορεί να την στείλει στη φυλακή, συμφωνεί και βρίσκει την ευκαιρία να πλησιάσει τον Μιχάλη και να γίνουν ζευγάρι. Η Χριστίνα περνάει μεγάλη αγωνία, καθώς στο ίδρυμα που διευθύνει, ο μικρός Βασίλης, που μόλις είχε υιοθετηθεί, το σκάει και κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται. Ο Σπύρος δέχεται την απροσδόκητη επίσκεψη του Μιχάλη που τον απειλεί ότι θα πληρώσει για όσα του έκανε στο παρελθόν. Ο Ορέστης παρενοχλεί μια υπάλληλο του ξενοδοχείου, γεγονός που γίνεται αιτία να βρεθεί η Λουΐζα αντιμέτωπη με τον Αχιλλέα, που θέλοντας να εκδικηθεί για την άδικη κατηγορία εναντίον του αδελφού του, βρίσκει ευκαιρία να κάνει την οικογένεια Κεχαγιά να πληρώσει. Η Δάφνη περνάει δύσκολα και ζητά από τον γιό της, τον Ιάσονα, να σταθεί κοντά της. Η Μαρία, για μια ακόμη φορά, νιώθει ενοχές για τη σχέση της με τον Αντώνη και βρίσκεται σε δίλλημα, αλλά εκείνος την πείθει πως απλώς χρειάζεται να κάνει λίγη ακόμα υπομονή. Οι φίλοι του Βασίλη από το ίδρυμα βγαίνουν κρυφά να τον ψάξουν και ο Αχιλλέας δέχεται επίθεση από δύο άντρες με αποτέλεσμα να βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Η Άννα προσπαθεί να φυγαδεύσει την Λίνα που κατηγορείται για φόνο

Μόλις χθες – Επεισόδιο 5

Η Μαρία, για άλλη μια φορά, υποφέρει. Ο Αχιλλέας μεταφέρεται στο νοσοκομείο μετά από άγριο ξυλοδαρμό. Είναι άραγε ένας απλός ληστής αυτός που τον χτύπησε; Αυτό που ο Σπύρος ήθελε να εμποδίσει πάση θυσία, γίνεται πραγματικότητα, – ο Μιχάλης επιστρέφει στην πόλη του για να είναι δίπλα στον αδελφό του. Η Έλενα φοβάται την αντίδραση του Σπύρου αλλά περισσότερο από όλα, φοβάται μη συναντήσει ο Μιχάλης τη Λουΐζα και ξυπνήσουν τα παλιά αισθήματα. Η επίθεση στον Αχιλλέα προκαλεί αναστάτωση σε πολλά από τα μέλη της οικογένειας Κεχαγιά. Η Λουΐζα ρωτάει τον Ορέστη αν έχει κάποια σχέση μ’ αυτή την υπόθεση και η Μαρία βρίσκεται αντιμέτωπη με τη γυναίκα που πρόδωσε τον γιο της. Ο Μιχάλης και η Λουΐζα βρίσκονται τόσο κοντά, πόσο εύκολο είναι πλέον να αποφύγουν ο ένας τον άλλον;

Μόλις Χθες – Επεισόδιο 6

Ο Μιχάλης πέφτει τυχαία πάνω στη Λουΐζα και την Κατερίνα. Όταν συνειδητοποιεί ότι η Λουΐζα έχει προχωρήσει κι έχει κάνει παιδί με τον Σπύρο, όπως εκείνος πιστεύει, πικραίνεται βαθιά.

Η Λουΐζα αναστατώνεται κι εκείνη, καθώς φοβάται μήπως ο Μιχάλης μάθει την αλήθεια για την Κατερίνα και σπεύδει να μοιραστεί τις ανησυχίες της με τη Χριστίνα.

Όμως η Βαρβάρα, που βρίσκεται κατά τύχη στο διπλανό δωμάτιο, ακούει το μυστικό της Λουΐζας και πηγαίνει στο νοσοκομείο να βρει τον Μιχάλη για να του αποκαλύψει την αλήθεια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Η Μαργαρίτα εξοργίζεται: «Θεοδόση θα σε χωρίσω!»

Τη στιγμή που ετοιμάζεται να προβεί στην τρομερή αυτή αποκάλυψη, διακόπτεται από μια σοβαρή επιπλοκή που συμβαίνει στον διασωληνωμένο Αχιλλέα και αναστατώνει τους πάντες. Η απροσδόκητη επίσκεψη του Μιχάλη στο σπίτι της Βαρβάρας, έχει ως κατάληξη μία τρομερή αποκάλυψη…

Μόλις Χθες – Επεισόδιο 7

Μια κρίση άσθματος της Κατερίνας θα αναγκάσει τη Λουΐζα να αντιμετωπίσει τον Μιχάλη που έχει μάθει την αλήθεια και ψάχνει απαντήσεις, ενώ ο Σπύρος και η Νόρα θέλουν να τον κρατήσουν μακριά.

Η Μαρία, πριν προλάβει να χαρεί για τον Αχιλλέα που φαίνεται να είναι καλά, θα μάθει κι εκείνη ότι η Κατερίνα είναι εγγονή της. Η Δάφνη συνεχίζει να ταλαιπωρεί την οικογένειά της αφού αρνείται να αποδεχθεί την εξαφάνιση της Σοφίας, και θα στραφεί για άλλη μια φορά στον Ιάσονα.

Μόλις Χθες – Επεισόδιο 8

Ο Μιχάλης πιέζει τη Λουΐζα να του πει εάν η Κατερίνα είναι δικό του παιδί. Τους βλέπει ο Σπύρος και γίνεται έξαλλος.

Ο Αχιλλέας είναι ακόμα σε κώμα και δεν ξέρουν πότε θα συνέλθει. Η Κέλλυ έρχεται αντιμέτωπη με έναν άνδρα από το παρελθόν, τον Άγγελο, που είναι αποφασισμένος να την διεκδικήσει.

Ο Σπύρος απειλεί την Έλενα να μαζέψει τον Μιχάλη, αλλιώς θα καταστρέψει εκείνη και τη γιαγιά της. Ο Νώντας βρίσκει την Έλενα και την εκδικείται γιατί νομίζει ότι αυτή τον κάρφωσε.

Μόλις Χθες – Επεισόδιο 9

Ο Νώντας απειλεί την Έλενα πως έτσι και τολμήσει να μιλήσει για το παρελθόν θα έχει σοβαρές επιπτώσεις.

Οι γιατροί είναι έκπληκτοι με τη ραγδαία βελτίωση της υγείας του Αχιλλέα που δείχνει να έχει ξεπεράσει εντελώς τον κίνδυνο.

Ο Μιχάλης είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι μπορεί για να διεκδικήσει το παιδί του. Η Λουΐζα ανησυχεί, γιατί αν αποκαλυφθεί το μυστικό της θα διαταραχθούν όλες οι ισορροπίες της οικογένειας.

Η Μαρία λαμβάνει έναν φάκελο από ανώνυμο αποστολέα που το περιεχόμενό του θα επιβεβαιώσει τον μεγαλύτερό της φόβο…

Μόλις Χθες – Επεισόδιο 10

Η οικογένεια Λάμπρου ετοιμάζεται για την έκθεση. Η απρόσμενη εμφάνιση του Ιάσονα χαροποιεί τη Δάφνη και τη Χριστίνα, αλλά προκαλεί εκνευρισμό στον Αντώνη και την Κορίνα, που φοβούνται ότι ο Ιάσονας θα τους δημιουργήσει προβλήματα στην εκδήλωση.

Και πράγματι, ενώ όλα πάνε καλά, στο τέλος ο Ιάσονας δημιουργεί αναστάτωση με τη συμπεριφορά του… Η Κορίνα, στην προσπάθειά της να ξεσπάσει, έρχεται αναπάντεχα κοντά με κάποιον άντρα…

Εν τω μεταξύ, ο Μιχάλης βρίσκει εντελώς απροσδόκητα τον τρόπο που θα του επιτρέψει να κάνει την πολυπόθητη εξέταση DNA, ώστε να αποδείξει ότι είναι ο βιολογικός πατέρας της Κατερίνας…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *