Σασμός spoiler : Η Αργυρώ ανακαλύπτει ένα άλλο, τρομακτικό πρόσωπο του Αστέρη

Σασμός spoiler : Η Αργυρώ ανακαλύπτει ένα άλλο, τρομακτικό πρόσωπο του ΑστέρηΣασμός spoiler : Η Αργυρώ ανακαλύπτει ένα άλλο, τρομακτικό πρόσωπο του Αστέρη

Σασμός spoiler : Η Αργυρώ ανακαλύπτει ένα άλλο, τρομακτικό πρόσωπο του Αστέρη

Ο χωρισμός του Αστέρη από τη Στέλλα είναι γεγονός κι εκείνος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να ζήσει με την Αργυρώ, αφήνοντας στο παρελθόν τη βεντέτα και το μίσος που υπάρχει ανάμεσα στις οικογένειές τους. Κι εκείνη, όμως, αδυνατεί να κατευνάσει τα αισθήματά της και το ζευγάρι συνεχίζει να βρίσκεται κρυφά από όλους.

Σασμός spoiler : Η Αργυρώ ανακαλύπτει ένα άλλο, τρομακτικό πρόσωπο του ΑστέρηΗ Αργυρώ ανακαλύπτει ένα άλλο, τρομακτικό πρόσωπο του Αστέρη, που την προβληματίζει. Τότε αποφασίζει να αντιμετωπίσει ξανά τους εφιάλτες από το παρελθόν και να επισκεφτεί μία ψυχολόγο. Τις επόμενες μέρες ο Αστέρης και η Αργυρώ έχουν ακόμη ένα κρυφό ραντεβού. Αυτή τη φορά, όμως, η σχέση τους θα γίνει αντιληπτή από δύο πρόσωπα που κανένας δεν περιμένει.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: Η Λαμπρινή χάνει τα λογικά της

Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό MYtv, ο Τάσος και η Σοφία τούς βλέπουν μαζί και ανακαλύπτουν πως ο Αστέρης έχει προχωρήσει τη ζωή του. Οι γονείς της Στέλλας, όμως, αποφασίζουν να μην πουν στην κόρη τους τίποτα για την καινούρια σχέση του Αστέρη, για να μην της διαλύσουν την ψυχολογία. Ωστόσο, θέλουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να την βοηθήσουν να ξεπεράσει γρήγορα τον χωρισμό τους και να μην επιστρέψει ξανά σε εκείνον.

Η Στέλλα έχει μια μικρή αδιαθεσία και η αγωνία της Σοφίας και του Τάσου για την κόρη τους μεγαλώνει. Εκείνη ζητά να δει κάποιον γιατρό. Τα νέα, όμως, που μοιράζεται μαζί τους, τούς σοκάρουν ακόμα περισσότερο. Η Στέλλα είναι έγκυος!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 53 , 54 , 55 , 56 , 57

Σασμός spoiler : Η Αργυρώ ανακαλύπτει ένα άλλο, τρομακτικό πρόσωπο του ΑστέρηΗ Αργυρώ ζητά από τον Αστέρη να χωρίσουν για κάποιο διάστημα. Εκείνος χάνει τον έλεγχο, πηγαίνει στο σπίτι της νύχτα για να τη βρει, της ζητάει επιτακτικά να συναντηθούν στον κήπο κι εκείνη μη μπορώντας να αρνηθεί πηγαίνει. Καθώς φιλιούνται με πάθος, όμως, η γιαγιά Ειρήνη βγαίνει και τους βλέπει. Η εγγονή της είναι ερωτευμένη με τον Αστέρη Σταματάκη, τον γιο του φονιά. Το σοκ για τη γυναίκα είναι μεγάλο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *