Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός Παίρνει Τη Θέση Που Είχε Ο Στεφανής Στην Οικογένειά

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός Παίρνει Τη Θέση Που Είχε Ο Στεφανής Στην ΟικογένειάΣασμός Spoiler: Ο Μαθιός Παίρνει Τη Θέση Που Είχε Ο Στεφανής Στην Οικογένειά

Σασμός spoiler: Ο Στεφάνης μας αποχαιρετά και ο Μαθιός παίρνει τη θέση του, στη σειρά Σασμός. Παρόλο που είναι γνωστό ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος, ο Μαθιός αρχίζει να φωνάζει πως θα πάρει εκδίκηση για την φρικτή αυτή δολοφονία.

Σασμός spoiler: Ο Μαθιός παίρνει τη θέση που είχε ο Στεφανής στην οικογένεια

Έτσι, ρίχνει στάχτη στα μάτια της οικογένειάς του, με τον ίδιο να μη δίνει στόχο στην αστυνομία. Αυτό που δε γνωρίζει, είναι πως ο Μανώλης κάποια στιγμή, θα λυγίσει. Ως τότε, η ημέρα της κηδείας βάφει με θλίψη και οργή την Κρήτη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επεισόδιο 72: η ζωή της Αργυρώς σε κίνδυνο, νέα περιπέτεια με οδυνηρές συνέπειες

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός Παίρνει Τη Θέση Που Είχε Ο Στεφανής Στην ΟικογένειάΗ Βασιλική θρηνεί πάνω από τον νεκρό σύζυγό της, ενώ ο Νικηφόρος καταρρέει στο πλευρό της μητέρας του. Όλα αυτά, όσο ο Μαθιός ετοιμάζεται να αναλάβει δράση, παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια του.

Με δική του πρωτοβουλία, ο Μαθιός παίρνει τη θέση που είχε ο Στεφανής στην οικογένειά του, στη σειρά Σασμός. Ανακοινώνει στον Νικηφόρο πως εκείνος θα είναι -πλέον- ο πατέρας του και στέκεται βράχος στο πλευρό του.

Αντίστοιχα, πλησιάζει την Βασιλική ερωτικά, εκπληρώνοντας τον μεγάλο του πόθο. Μόλις τα νέα για την παράνομη σχέση του Στεφανή φτάνουν στην πρωταγωνίστρια, ο Μαθιός βρίσκεται δίπλα της, για να την παρηγορήσει.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος πέφτει στη παγίδα

Οι ενοχές δε θα αργήσουν να τον κυριεύσουν. Ωστόσο, αυτό δε θα τον εμποδίσει καθόλου στο να αναλάβει τα ηνία της οικογένειας που άφησε πίσω του ο Στεφανής. Κανείς δε θα καταλάβει αμέσως τα κίνητρά του.

Η Καλλιόπη, τσακισμένη από το γεγονός αυτό, θα ζητήσει εκδίκηση. Στο επίκεντρο θα βρεθεί από το πουθενά ο Πέτρος Βρουλάκης, ο οποίος θα περάσει αρκετές φορές από το αστυνομικό τμήμα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *