ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 6, 7, 8, 9, 10

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 6, 7, 8, 9, 10ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 6, 7, 8, 9, 10

Άσε Μας Ρε Μαμά – Επεισόδιο 6, 7, 8, 9, 10.  Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Άσε μας ρε μαμά του ALPHA …

Άσε Μας Ρε Μαμά – Επεισόδιο 6, 7, 8, 9, 10

Άσε Μας Ρε Μαμά – Επεισόδιο 6

Η Ρωξάνη προσπαθεί να διαχειριστεί την αποκάλυψη της σχέσης της κολλητής της με το μεγάλο της έρωτα. Το σοκ της θα δημιουργήσει μια αλυσίδα αντιδράσεων που θα οδηγήσουν τόσο αυτή όσο και το Δημήτρη σε σημαντικές αποφάσεις. Ο Θωμάς ψάχνει τρόπους να φτάσει κι αυτός στο πάρτι, αλλά όλα δείχνουν να είναι εναντίον του, ενώ δεν ξέρει ότι στο σπίτι του τον περιμένει μια έκπληξη… η επιστροφή της κόρης του από την Αγγλία. Ταυτόχρονα, η Τζοβάνα αποκαλύπτει σε όλους το «βίντεο της ντροπής» της Ρωξάνης από την Αμερική και ψάχνει να βρει τον τρόπο που θα το χρησιμοποιήσει εναντίον της πεθεράς της, φτάνοντας να μιλήσει μέχρι και με το «βαρύ πυροβολικό», την Ελευθερία, την πεθερά της Ρωξάνης στην Μάνη.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο – Τα κύματα χτυπούν το Φοίνιξ: «Έρχεται δύσκολη νύχτα»

Άσε Μας Ρε Μαμά – Επεισόδιο 7

Η αποκάλυψη του βίντεο από την Αμερική, στριμώχνει ιδιαίτερα την Ρωξάνη. Θα μπορέσει να ξεφύγει χωρίς να τους αποκαλύψει όλη την αλήθεια; Στο barbeque πάρτι που θα οργανώσει θα προσπαθήσει να τους ηρεμήσει και ταυτόχρονα να επέμβει στις ζωές τους. Ο Άρης, συναντά ένα πρόσωπο που θα αλλάξει τη ζωή του στο μέλλον. Η Έλλη δέχεται την πρόταση γάμου που της κάνει ο Δημήτρης και του προτείνει να τους παντρέψει ο Θωμάς και… η Ρωξάνη. Η Έλλη σχεδιάζει ένα δείπνο για να προξενέψει τον Θωμά στη Ρωξάνη. Θα πετύχει το δείπνο; Ή θα καταλήξει σε φιάσκο;

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 6, 7, 8, 9, 10Άσε Μας Ρε Μαμά – Επεισόδιο 8

Η λιποθυμία της Έλλης διαλύει το δείπνο και φέρνει εντάσεις ανάμεσα στο Δημήτρη και τη Ρωξάνη. Ο θυμός του Άρη με τους γονείς του που δεν καταλαβαίνουν τα όνειρα του, αναγκάζει τη Τζοβάνα και το Μενέλαο να αναθεωρήσουν τη σχέση τους με το γιο τους. Η Ρωξάνη συνεχίζει τα καψόνια στα παιδιά της, ενώ μαθαίνει ότι η αίτηση για αναχρηματοδότηση της ΑΡΜΕΚΟ έχει προβλήματα. Στο σχολείο, ο Άρης τρώει δούλεμα για το φιλί του με τη Δανάη, η οποία σε αντίθεση με αυτόν το αντιμετωπίζει πολύ κουλ. Παράλληλα, στην ΑΡΜΕΚΟ η Ρωξάνη αναθέτει σε όλους διαφορετικές δουλειές και σίγουρα δεν λείπουν οι εντάσεις.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Μαρίνα Μαθαίνει Για Τη Σχέση Του Αστέρη Με Την Κόρη Της

Άσε Μας Ρε Μαμά – Επεισόδιο 9

Στην προσπάθειά της να πετύχει την αναχρηματοδότηση του δανείου η Ρωξάνη, γνωρίζει τον γοητευτικό-και νεότερό της-διευθυντή της τράπεζας, τον Ζαχαρία. Ο Μενέλαος και ο Μάθιου, παλεύοντας για την θέση της υποδιεύθυνσης, προσπαθούν να εισπράξουν χρωστούμενα από παλιούς πελάτες με ανεξόφλητες εκκρεμότητες, αλλά τα αποτελέσματα είναι κωμικοτραγικά. Η Γεσθημανή πιέζει την Έλλη να έρθει να μείνει μαζί τους για να την προσέχουν, αλλά η πρόσκληση επιφυλάσσει μια έκπληξη. Ο Μάθιου και η Κορίνα αποφασίζουν να επισκεφθούν γιατρό για το πρόβλημα υπογονιμότητας που αντιμετωπίζουν, την στιγμή που η Τζοβάνα κάνει μια καινούργια ανακάλυψη σχετικά με την Ρωξάνη. Κι όλα αυτά, ενώ οι υπάλληλοι της εταιρίας απειλούν με αποχωρήσεις.

Άσε Μας Ρε Μαμά – Επεισόδιο 10

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *