Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Πιάνουν στα πράσα Μανό και Μαρίνα! Ο δημόσιος διασυρμός

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Πιάνουν στα πράσα Μανό και Μαρίνα! Ο δημόσιος διασυρμόςΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Πιάνουν στα πράσα Μανό και Μαρίνα! Ο δημόσιος διασυρμός

Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέας τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο MEGA.

Ο Μάνος δεν αντέχει μακριά από τη Μαρίνα στην Γη της Ελιάς και προσπαθεί να κάνει μαζί της μια νέα αρχή, κάτι που σύντομα θα μαθευτεί και θα ανοίξει ένας νέος πόλεμος με απρόβλεπτες συνέπειες, τόσο από τη Χάιδω όσο και από την οικογένεια του Μάνου.

Ο Στέφανος δεν θέλει να δώσει συνέχεια στη βεντέτα και αφήνει τη Χάιδω να φύγει: «Πήγαινε και ψάξε αλλού τους φονιάδες. Εμείς δεν έχουμε κάνει τίποτα», της δηλώνει. Η Χάιδω γυρίζει σπίτι και ο Φίλιππος της αρπάζει την καραμπίνα και την εξαφανίζει, φοβούμενος μην την ανακαλύψει η αστυνομία στο σπίτι τους.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Πιάνουν στα πράσα Μανό και Μαρίνα! Ο δημόσιος διασυρμόςΗ Χάιδω, μετά την τελευταία επαφή που είχε με τον Στέφανο, αρχίζει να σκέφτεται την πιθανότητα να κρύβεται κάποιος άλλος πίσω από το διπλό φονικό, ενώ ο Νικόλας προειδοποιεί τον Φίλιππο: «Εσύ, καλού κακού να προσέχεις, γιατί οι Καπερνάροι μπορεί να σου την έχουν φυλαγμένη», του λέει.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Spoiler: Η Ελπίδα Σε Κίνδυνο – Ποιος Την Απειλεί

Παράλληλα ο Στέφανος, εκνευρισμένος, ζητά από τον Φίλιππο: «Κάνε μου τη χάρη και μάζεψε τη μάνα σου. Να αφήσετε ήσυχη την οικογένειά μου», του επισημαίνει. Ο Φίλιππος είναι συγκαταβατικός και τον διαβεβαιώνει: «Έχεις τον λόγο μου. Κι εγώ θέλω να σταματήσει η ιστορία της βεντέτας».

Την ίδια στιγμή ο Μάνος πιέζει τη Μαρίνα να συναντηθούν: «Πρέπει να μιλήσουμε, να σου εξηγήσω», ισχυρίζεται κι ενώ αρχικά τον αποφεύγει, τελικά ενδίδει: «Εντάξει, Μάνο, να βρεθούμε σε μία ώρα», συμφωνεί. Μάρτυρας της συνάντησής τους, όμως, είναι η Χάιδω, η οποία γίνεται έξαλλη: «Α, μάλιστα! Τώρα εξηγούνται όλα. Ο γαμπρός μου πλέον είναι ελεύθερος. Μήπως αυτό ήθελε;», σκέφτεται.

Η Χάιδω είναι σίγουρη πως ο Μάνος και η Μαρίνα έχουν σχέση εδώ και καιρό, πίσω από την πλάτη της νεκρής κόρης της, κι αυτό της αρκεί για να τους διαβάλλει σε όλη τη Μάνη. Παντού λέει ότι ο Μάνος απατούσε την κόρη της και αφήνει υπονοούμενα ότι μπορεί και να βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία της.

Διαβάστε Επίσης  Κάνε ότι Κοιμάσαι: Αυτό είναι το αιματοβαμμένο τέλος

Γρήγορα φτάνουν όλα αυτά στα αυτιά του Μάνου που γίνεται έξαλλος: «Πώς μπορεί και διαδίδει αυτά τα ψέματα;», λέει στον Ισίδωρο, με τον οποίο όμως συγκρούεται καθώς συντάσσεται με τη Χάιδω: «Γιατί Μάνο, δεν έχει δίκιο; Δεν πρόλαβε να θάψει την κόρη της και σε βλέπει σε ραντεβουδάκι με τη Μαρίνα», του αναφέρει και μάλιστα του ξεκαθαρίζει: «Να το ξέρεις, δεν θα επιτρέψω ποτέ να επισημοποιηθεί αυτή η σχέση σου με τη Μαρίνα».

Μετά απ’ όλα αυτά, η Μαρίνα και ο Μάνος συναντιούνται στο σπίτι της, όπου δέχονται μια απρόσμενη επίσκεψη, ενώ η Χάιδω συνεχίζει να απειλεί τη Μαρίνα και σύντομα τα κουτσομπολιά «κυκλοφορούν» σε όλο το χωριό. Παράλληλα ο Λυκούργος εξομολογείται στη Χάιδω ότι νιώθει τύψεις για τον άδικο χαμό του Σταύρου Βρεττάκου, ο οποίος αυτοκτόνησε στα 26 του χρόνια.

Πηγή: youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *