ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ : 14-15-16-17

ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ : 14-15-16-17
ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ : 14-15-16-17

 

Σασμός επόμενα επεισόδια ,περιλήψεις των επεισοδίων 14-15-16-17. Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA.

 

Σασμός Επεισόδιο 14: η Άσπα ανακαλύπτει κάτι που μπορεί να ανατρέψει τη ζωή της για πάντα…

H επίθεση στο σπίτι των Βρουλάκηδων ξυπνά παλιές μνήμες, την ίδια ώρα που η έρευνα για τη δολοφονία του Στεφανή από την αστυνομία παίρνει μία απρόσμενη τροπή. Η Αργυρώ αποφασίζει ότι η θέση της είναι δίπλα στους δικούς της που κινδυνεύουν και προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή στο νησί.

Την ίδια ώρα η Στέλλα αποφασίζει να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Αστέρη. Ο Αστέρης αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τη θέση του στον Πέτρο, αλλά η Μαρίνα τον συμβουλεύει να μείνει μακριά του.

Η Αργυρώ και ο Αστέρης έρχονται όλο και πιο κοντά, την ίδια στιγμή που η Άσπα κάνει μία φρικτή ανακάλυψη, που μπορεί να ανατρέψει τη ζωή της για πάντα…

ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ : 14-15-16-17

Σασμός Επεισόδιο 15: γιατί η Στέλλα αποφασίζει να χωρίσει με τον Αστέρη;

Το άλλοθι του Πέτρου δεν πείθει καθόλου την Καλλιόπη που καλεί τους γιους της να ετοιμαστούν για όλα. Ο Μαθιός, όμως, έχει να αντιμετωπίσει κάτι πιο επείγον. Η Βασιλική ανακαλύπτει ανάμεσα στα πράγματα του Στεφανή αποδείξεις ότι είχε ερωμένη και του ζητά να μάθει την αλήθεια! Στο μεταξύ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται. Η ανάκριση της Άσπας αποκαλύπτει στον Αντώνη το πιθανό κίνητρο του Κώστα, ενώ το αυτοκίνητό του που εντοπίζεται σε κάμερα αποδεικνύει ότι λέει ψέματα. Η Στέλλα από την άλλη αποφασίζει να χωρίσει οριστικά με τον Αστέρη.
Καθώς ο ήλιος πέφτει, Καλλιόπη και Μαρίνα συναντιούνται στο νεκροταφείο.

Διαβάστε Επίσης  Το προξενιό της Ιουλίας: Η Κατερίνη θα κάνει τα πάντα για να γίνει αυτός ο γάμος

 

ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ : 14-15-16-17Σασμός Επεισόδιο 16: Η αλήθεια για το Στεφανή διαλύει τη Βασιλική

Η αλήθεια για το Στεφανή διαλύει τη Βασιλική, που ξεσπά στο Μαθιό. Οι αστυνομικοί ανακρίνουν τον Κώστα και τον Μανόλη για το φόνο, η συνάντηση Καλλιόπης – Μαρίνας στο νεκροταφείο θα ξεθάψει τα μίση του παρελθόντος. Η παράνομη σχέση Άσπας-Στεφανή διαδίδεται, την ώρα που η Θοδώρα δέχεται πρόταση γάμου από τον Γιώργο. Ένα κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας αποκαλύπτεται, ενώ η Αργυρώ βρίσκει δουλειά και αποφασίζει να μείνει οριστικά στο νησί.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Νέος έρωτας για την Βάσω

 

Σασμός Επεισόδιο 17: Το σημείωμα της άγνωστης «…Άρτζι» αναστατώνει την Καλλιόπη

Το σημείωμα της άγνωστης «Άρτζι» αναστατώνει την Καλλιόπη που σπεύδει να πιέσει τον γιο της να επιστρέψει στη Στέλλα πριν να είναι αργά. Ο Αστέρης, όμως, βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στον έρωτά του για την Αργυρώ. Εκείνη από την άλλη, έχει μια απρόοπτη συνάντηση με το Μαθιό…

Στο μεταξύ όσο η Τζένη προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Μαίρη για τον Άγη, αυτός συνεχίζει τον εκβιασμό σε βάρος της. Τη στιγμή που η Μαρίνα δείχνει πια έτοιμη να αποδεχτεί πως έχει κάποια συναισθήματα για τον Αντώνη, Αντώνης και Ντίνα έρχονται πολύ κοντά….

Την ίδια ώρα η αποκάλυψη του κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, καθώς το άλλοθι του Κώστα καταρρέει.

 

πηγή

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ : 18, 19, 20, 21

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ : 14,15,16,17

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ : 10 , 11 , 12 , 13

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 5, 6 , 7 , 8 , 9

ΕΠΕΙΣΟΔΙA: 3,4,5

ΕΠΕΙΣΟΔΙA: 1,2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *