Σκοτεινή θάλασσα, η νέα αστυνομική σειρά του MEGA που έρχεται

Σκοτεινή θάλασσα, η νέα αστυνομική σειρά του MEGA που έρχεται.

Ενας «σκοτεινός» ήρωας επιστρέφει στη γη που γεννήθηκε και έρχεται αντιμέτωπος με παλιές κατηγορίες που τον στοιχειώνουν.

Eνα πέπλο μυστηρίου είναι απλωμένο πάνω από τη «Σκοτεινή θάλασσα» του Μεσολογγίου.

Το TV24 παρουσιάζει αποκλειστικά όλα όσα θέλετε να μάθετε για τη νέα αστυνομική σειρά του MEGA που θα αρχίσει να προβάλλεται το ερχόμενο φθινόπωρο.

Στο μέρος όπου δύο χρόνια πριν εξαφανίστηκε μια νεαρή κοπέλα και άπαντες κατηγόρησαν τον αγαπημένο της. Για την ακρίβεια, όλα τα στοιχεία έδειχναν πως ήταν ο ένοχος, όμως την ίδια στιγμή δεν ήταν και αρκετά προκειμένου να καταδικαστεί. Ολος ο κόσμος εναντίον του, μαζί και η ίδια η οικογένειά του, που τον παρακαλεί να πει την αλήθεια για να λυτρωθούν οι γονείς της άτυχης κοπέλας που ακόμα πιστεύουν πως το παιδί τους κάποια στιγμή θα γυρίσει. Εκείνος όμως δεν έχει κάτι ακόμα να προσθέσει και αφού δεν έχει κανέναν πλέον στο πλευρό του, φεύγει μακριά στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Παρίσι, και αφιερώνεται στην καριέρα του για να ξεχάσει. Την αλήθεια δεν την έχει μάθει κανείς.

Διαβάστε Επίσης  Σκοτεινή Θάλασσα Spoiler: Μιχάλης και Άννα ήταν εραστές

Οταν μετά από δύο χρόνια πληροφορηθεί ξαφνικά τον θάνατο του πατέρα του, θα πρέπει να επιστρέψει στο Μεσολόγγι και μάλιστα με κάθε κόστος για να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του… Κατά την παραμονή του στην πόλη που μεγάλωσε, θα σναγκαστεί να παλέψει με φαντάσματα του παρελθόντος και κυρίως με ένα μυστήριο που δεν λύθηκε ποτέ, αυτό της εξαφάνισης της κοπέλας του

.

Το πετυχημένο καστ ηθοποιών

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες με εντατικούς ρυθμούς και μάλιστα πραγματοποιούνται σε Αθήνα, Μεσολόγγι και Κιούρκα. Το μεγαλύτερο μέρος τους πάντως γίνεται σε εξωτερικούς χώρους. Το σενάριο υπογράφουν οι: Ζαχαρίας Μαυροειδής, Σπύρος Κρίμιάλης και Κωστής Σαμαράς, ενώ ο Γρηγόρης Καραντινάκης, από τη θέση του σκηνοθέτη, έχει πλέξει με μαεστρία τους ρόλους των ηρώων που Θα κληθούν να αναμετρηθούν με το παρελθόν για να καταλήξουν στην αλήθεια. Δύσκολα λοιπόν θα καταφέρει κανείς να μάθει ποιος είναι αθώOS και ποιος ένοχος…

Διαβάστε Επίσης  Σκοτεινή Θάλασσα επόμενα επεισόδια 15 ,16 ,17.

Το κουβάρι της υπόθεσης θα ξετυλίξουν οι Γιώργος Παπαγεωργίου, Θέμις Μπαζάκα, Ταμίλα Κουλίεβα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Αρης Λεμπεσόπουλος, Γιάννης Νταλιάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Μιχάλης Συριόπουλος, Αννα Καλαϊτζίδου, Μπίλιω Μαρνέλη, Αινείας Τσαμάτης, Βασίλης Μηλιώνης, Τζώρτζια Κουβαράκη, Σταύρος Τσουμάνης, Ελενα Μαρσίδου, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Ελενα Μεγγρέλη, Αλέξανδρος Βάρθης, Δημήτρης Αποστολόπουλος. Στον ρόλο του Σάκη ο Στάθης Σταμουλακάτος. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του Σεπτέμβρη!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *