Σασμός Spoiler: Άγρια Σύγκρουση Με Καλλιόπη Και Μαρίνα

Σασμός Spoiler: Άγρια Σύγκρουση Με Καλλιόπη Και Μαρίνα

Σασμός Spoiler: Ο θάνατος του Στεφανή θα φέρει μεγάλες εντάσεις στις δύο οικογένειες. Παρόλο που ο ένοχος δεν έχει βρεθεί ακόμη, τα βλέμματα στρέφονται στους Βρουλάκηδες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι δύο γυναίκες της οικογένειας, Καλλιόπη και Μαρίνα να βρεθούν σύντομα αντιμέτωπες, στη σειρά Σασμός.

Σασμός Spoiler: Άγρια Σύγκρουση Με Καλλιόπη Και Μαρίνα

Άλλωστε, η Καλλιόπη είναι πεπεισμένη πως η βεντέτα συνεχίζεται και, μάλιστα, με τον χειρότερο τρόπο. Ο κύκλος αίματος που όλοι νόμιζαν πως έχει κλείσει, ανοίγει ξανά, με τα πυρά να στρέφονται στην οικογένεια της Μαρίνας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: O Κωνσταντίνος δεν είναι ο «αρχηγός» – Ποιος είναι;

Εκείνη, προστάτιδα της οικογένειας, είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να προστατεύσει τα παιδιά της. Αντίστοιχα, η Καλλιόπη θα κάνει τα πάντα για να εκδικηθεί.

Ο Αστέρης θα προσεγγίσει τον Πέτρο, για να του ξεκαθαρίσει πως δεν πιστεύει λέξη από αυτούς που υποστηρίζουν την βεντέτα. Είναι σίγουρος πως δεν σκότωσε εκείνος τον Στεφανή Σταματάκη και τον στηρίζει.

Μόνο που, απέναντι σε αυτό, θα βρεθούν οι μητέρες τους. Η Αργυρώ θα σταθεί δίπλα στον αδελφό της, τονίζοντας πως την ημέρα του φόνου, ήταν μαζί του.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή Μεγαρίτη ενώνεται με την κόρη της και καταστρέφουν τον Ακύλα

Αυτό θα διχάσει ακόμη περισσότερο το ζευγάρι. Ένα ζευγάρι, γεννημένο από τις στάχτες της βεντέτας, οι οποίες αναζωπυρώνουν ξανά. Η Μαρίνα και η Καλλιόπη θα ανταλλάξουν πολύ βαριές κουβέντες, στη σειρά Σασμός.

Οι οικογένειές τους συνεχίζουν να θρηνούν μέλη. Ο πανικός έχει σκορπιστεί και όλοι περιμένουν το επόμενο θύμα. Η Μαρίνα τρέμει στην ιδέα, ενώ η Καλλιόπη ετοιμάζεται για το νέο της χτύπημα.

Ειδικά, μόλις μαθευτεί ο πραγματικός λόγος θανάτου του Βασίλη Σταματάκη, όλα θα αλλάξουν στη σειρά

πηγή

Αφήστε μια απάντηση