Μόλις Χθες : Η Νέα Δραματική Σειρά Του ΣΚΑΙ

Μόλις Χθες. Υπόθεση: Η Νέα Δραματική Σειρά Του ΣΚΑΙ

Μόλις Χθες υπόθεση: Ο ΣΚΑΙ ετοιμάζεται να μπει ξανά στον ανταγωνισμό της μυθοπλασίας, με μία νέα σειρά γεμάτη σασπένς και αγωνία. Η νέα σειρά “Μόλις Χθες” έρχεται με μία καθηλωτική υπόθεση, ενώ οι ηθοποιοί υπόσχονται μοναδικές ερμηνείες που θα συνεπάρουν. Το φορμάτ με αρχικό τίτλο “Πάθος” αποτελείται από γεγονότα γεμάτα δράση και πολλές ανατροπές. Μία ιστορία, διαφορετική από όσες έχουμε δει.

Μόλις Χθες υπόθεση: Η νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΙ

Τη διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει η Ρένα Ρίγγα και η Ντέλλα Φώσκολου, ενώ στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρίσκεται ο Βασίλης Θωμόπουλος. Με βάση το πρόγραμμα του σταθμού, η νέα αυτή σειρά είναι πιθανό να προβάλλεται στην απογευματινή – καθημερινή ζώνη, το διάστημα 19:00 με 19:45.

Υπόθεση

Στο επίκεντρο βρίσκεται ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Ο μιχάλης και η Λουίζα είναι ερωτευμένοι από την εφηβική τους ηλικία. Όλα οδηγούν στον γάμο και οι δυο τους πετούν στα σύννεφα. Μία ανατροπή, όμως, έρχεται για να εμποδίσει τα σχέδιά τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αποχαιρετά με λυγμούς τον Φίλιππο

Ο Αλέξανδρος, ο μεγαλοεπιχειρηματίας και πατέρας της Λουίζας, αρνείται να τον δεχτεί στην οικογένειά του. Θεωρεί πως η κόρη του πρέπει να βρει κάποιον της καλής κοινωνίας. Έτσι, το πεδίο γίνεται όλο και πιο εύκολο για τον Σπύρο. Ο Σπύρος είναι κολλητός του Μιχάλη και βαφτισιμιός του Αλέξανδρου. Αυτό που κανείς δε γνωρίζει, είναι πως ο Σπύρος είναι παράφορα ερωτευμένος με την Λουίζα.

Έτσι, οργανώνει μια ψεύτικη ληστεία, για να κατηγορήσει τον Μιχάλη. Ο Αλέξανδρος το μαθαίνει και παθαίνει καρδιά. Η Λουίζα θρηνεί τον πατέρα της, ενώ βυθίζεται και σε θλίψη για τον αγαπημένο της. Ο Μιχάλης οδηγείται στη φυλακή, με τις κατηγορίες του Σπύρου. Έτσι, το πεδίο μένει ανοιχτό, ένας αθώος είναι στη φυλακή και ένας άλλος γάμος πραγματοποιείται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Θα παντρευτείς μια δολοφόνο;

Η Λουίζα και ο Σπύρος παντρεύονται. Μόνο που η κόρη τους είναι παιδί του Μιχάλη. Εκείνος, μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια βγαίνει από τη φυλακή. Επιστρέφει διψασμένος για εκδίκηση, αλλά και για δικαίωση. Είναι πεπεισμένος πως ο θάνατος του Αλέξανδρου δεν ήταν από καρδιά…

Οι ηθοποιοί της σειράς “Μόλις Χθες”

Οι ηθοποιοί στη νέα σειρά “Μόλις Χθες” έρχονται για να εκτοξεύσουν τη μοναδική αυτή υπόθεση. Το καστ έχει ολοκληρωθεί, με τα γυρίσματα να συνεχίζονται δυναμικά. Το καστ είναι πολύ δυνατό. Τη νέα σεζόν, θα δούμε στον ΣΚΑΙ τους:

Αποστόλη Τότσικα, Σπύρο Σταμούλη, Μαριάννα Τουμασάτου, Κωνσταντίνο Καζάκο, Απόστολο Γκλέτσο, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Νίκη Βακάλη, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Φωτεινή Τσακίρη, Αθηνά Γιακεζόγλου, Τατιάνα Μελίδου, Χριστίνα Στεφανίδη, Γιώργο Κοσκορέλλο, Ρένο Ρώτα, Μαίρη Σαουσοπούλου, Ελένη Μπουκουβάλα, Βασίλη Ζαϊφίδη, Γεράσιμο Γεννατά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *