ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Ο Αστέρης και η Αργυρώ κάνουν έρωτα στην παραλία!

ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Ο Αστέρης και η Αργυρώ κάνουν έρωτα στην παραλία!ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Ο Αστέρης και η Αργυρώ κάνουν έρωτα στην παραλία!

Ραγδαίες οι εξελίξεις όσο και τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν στην σειρά ΣΑΣΜΟΣ

Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο Αστερής και Αργυρώ θα έχουν μια αναπάντεχη συνάντηση στο πανηγύρι του χωριού χωρίς ο ένας να γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα του άλλου.

O Αστέρης δεν μπορεί να πιστέψει πως ξαναβρήκε, στο πρόσωπο της Αργυρώς, την Άρτζι. Η αποκάλυψη, ωστόσο, της ταυτότητάς τους, θα φέρει και τους δύο μπροστά σε μία πραγματικότητα αβάσταχτη, που δύσκολα θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Αυτό είναι το τραγικό τέλος της Καλλιόπης

Η Αργυρώ βασανίζεται από τις τύψεις, μην μπορώντας να αντέξει τα συναισθήματά της για το γιο του φονιά του πατέρα της. Ένα παράνομο ραντεβού, σε απόμερη τοποθεσία, θα αποδειχτεί η πρώτη δοκιμασία της σχέσης τους. Θα γίνει αυτή η συνάντηση ή ο έpωτάς τους θα έχει άδοξο τέλος;

ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Ο Αστέρης και η Αργυρώ κάνουν έρωτα στην παραλία!Ο Αστέρης και η Αργυρώ συναντιούνται! Η εκρηκτική ατμόσφαιρα μεταξύ τους καταλήγει στο να κάνουν παθιασμένα έpωτα στην παραλία.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Μάνθος Σταματάκης και Δέσπω Βρουλάκη – Από αυτούς ξεκίνησε η βεντέτα

Όμως η Αργυρώ, μη μπορώντας πια να αντιμετωπίσει την ενοχή, αποφασίζει να φύγει για την Αυστραλία.

Από την πλευρά του ο Αστερής βρίσκει στον Μαθιό το στήριγμα που χρειαζόταν στην απόφασή του να διαλύσει τον αρραβώνα του με την ανυποψίαστη Στέλλα. ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Ο Αστέρης και η Αργυρώ κάνουν έρωτα στην παραλία!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *