Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Τι κρύβει το σκοτεινό παρελθόν της Μάρως Κοντού

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Τι κρύβει το σκοτεινό παρελθόν της Μάρως ΚοντούΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Τι κρύβει το σκοτεινό παρελθόν της Μάρως Κοντού

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέας τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο MEGA.

Η αγαπημένη σειρά Η Γη της Ελιάς που συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με τις ανατροπές και τις εξελίξεις της, χθες μας χάρισε μια πολύ δυνατή επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση. Ο λόγος φυσικά για την μεγάλη κυρία του Ελληνικού Κινηματογράφου, Μάρω Κοντού η οποία  εμφανίστηκε στην σειρά για πρώτη φορά. Η Μάρω Κοντού στην Γη της Ελιάς υποδύεται την Μαρία, την μητέρα της Αθηνάς που ενσαρκώνει η Άντζελα Γκερέκου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Χωρίζει με τον Τζον λόγω της Φιλιώς;

Προχθές η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη και αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό που κρύβει ο ρόλος της. Ποιο είναι αυτό;

Ο πολυσύνθετος ρόλος της στη σειρά

Η Μαρία είναι η μητέρα της Αθηνάς. Zει μόνη της, κρυμμένη απ’ όλους και απ’ όλα, σε ένα απομονωμένο σπίτι στο Σούνιο. Δυναμική, ρεαλίστρια, ειλικρινής. Σύγχρονη γυναίκα. Μοναδική της αδυναμία, στα όρια της λατρείας, η κόρη της Αθηνά.

Η Μαρία μπορεί να μη ζει στη Μάνη, μαθαίνει, όμως, τα πάντα και κινεί τα νήματα από μακριά. Ενορχηστρώνει και παρεμβαίνει. Δίνει λύσεις και βρίσκεται απέναντι σε όποιον διανοηθεί να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο της κόρης της.

Διαβάστε Επίσης  Σκαραβαίος επόμενα επεισόδια: 3

Η ίδια στην προχθεσινή της συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, αποκάλυψε πως η Μαρία, ο ρόλος που υποδύεται, στο παρελθόν βρισκόταν για 15 χρόνια στην φυλακή. Δεν αποκάλυψε φυσικά τον λόγο που οδηγήθηκε εκεί αλλά αυτό που είπε είναι πως ο ρόλος της είναι αρκετά πολυσύνθετος και κρύβει πολλά μυστικά από το παρελθόν.

Πηγή: youfly.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *