Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Δρόσω στον κινηματογράφο – Ο Μελέτης παντρεύεται

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Δρόσω στον κινηματογράφο – Ο Μελέτης παντρεύεταιΆγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Δρόσω στον κινηματογράφο – Ο Μελέτης παντρεύεται

H πρεμιέρα της αγαπημένης μας σειράς Άγριες Μέλισσες πλησιάζει και ο τρίτος κύκλος μας υπόσχεται μεγάλες εντάσεις και ανατροπές.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV O’ Clock και την Σοφία Τσίρκα οι ζωές του Μελέτη, της Δρόσως και του Κωνσταντή θα βρεθούν στο προσκήνιο με τις αλλαγές να διαδέχονται η μια την άλλη.

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Δρόσω στον κινηματογράφο – Ο Μελέτης παντρεύεταιΗ Δρόσω θα συνεχίσει να δουλεύει στο πλευρό της Ουρανίας, η οποία ανοίγει τη δική της μπουτίκ ρούχων στο χωριό. Οι σχέσεις της Δρόσως με την Ασημίνα φαίνεται να έχουν αποκατασταθεί και μαζί μεγαλώνουν τον μικρό. Κάπου όμως η ζωή της θα αλλάξει ολοκληρωτικά… Η γνωριμία της με τον γιο του Ακύλα, τον Λευτέρη, θα την οδηγήσει στον δρόμο του θεάτρου και του κινηματογράφου, που εκείνη την εποχή γνώριζε μεγάλη άνθηση. Άλλωστε, το μεγαλύτερο όνειρό της ήταν να γίνει τραγουδίστρια.

Διαβάστε Επίσης  «Άγριες Μέλισσες»: Ο Δούκας απατά τη Μυρσίνη

Μάλιστα, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια μια νέα γυναίκα θα μπει στη ζωή του Κωνσταντή. Πρόκειται βέβαια για μια επιπόλαιη σχέση, που για εκείνον μοιάζει να είναι η ιδανική λύση για να ξεπεράσει την Δρόσω.

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Δρόσω στον κινηματογράφο – Ο Μελέτης παντρεύεταιΠίσω στο Διαφάνι και ο Μελέτης προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του μετά τον θάνατο της Ανέτ. Μοιάζει, όμως, να έχει πάρει έναν δρόμο που δεν δείχνει επιστροφή. Η γνωριμία του με τον Ακύλα πρόκειται να του αλλάξει για πάντα τη ζωή. Ο Μελέτης γνωρίζει την κόρη του Μεγαρίτη, την Κορίνα και μεταξύ τους αρχίζει ένα φλερτ. Πολύ σύντομα, όμως ο Μελέτης θα πάρει μια καθοριστική απόφαση.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 25-26

Κάνει πρόταση γάμου στην Κορίνα και ετοιμάζεται να παντρευτεί την κόρη του Ακύλα Μεγαρίτη. Έτσι, μένουν μαζί στο αρχοντικό των Σεβαστών στο Διαφάνι. Πιο σκληρός και άδειος από ποτέ, είναι αποφασισμένος να μη γίνει το πιόνι κανενός αλλά η επιστροφή της Πηνελόπης από το Παρίσι θα φέρει ξανά αναστάτωση στη ζωή του…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση