SPOILER Σασμός | Μια δολοφονία συγκλονίζει τα Χανιά! Ποιος πρωταγωνιστής πέφτει νεκρός;

SPOILER Σασμός | Μια δολοφονία συγκλονίζει τα Χανιά! Ποιος πρωταγωνιστής πέφτει νεκρός;

Της Χρύσας Παχούμη

 

Όλο το χωριό μιλά για βεντέτα, όταν βρίσκεται νεκρός ο Στεφανής Σταματάκης. Τη φρικτή αλήθεια για το φονιά, όμως, τη γνωρίζει μόνο ο Μανόλης.

Ο κύκλος της βεντέτας μεταξύ δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, ανοίγει ξανά, από εκεί που είχε σταματήσει είκοσι χρόνια πριν.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ

Ο Κώστας είναι σίγουρος για τον παράνομο δεσμό της γυναίκας του, Άσπας, με τον Στεφανή Σταματάκη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Νικηφόρος: «Έχω μία χειροβομβίδα, έτοιμη να εκραγεί»

Με κάθε τρόπο η Αργυρώ προσπαθεί να διαχειριστεί αυτά που νιώθει για τον Αστέρη. Πέτρος και Στεφανής έρχονται ξανά σε άγρια σύγκρουση, όσο ο Γιώργης απαιτεί από τη Θοδώρα να του εξηγήσει τι συνέβη μεταξύ αυτής και του Πέτρου.

Ο Μαθιός ζητά από τον Αστέρη να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στη Στέλλα, την ώρα που η γιαγιά Ειρήνη ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Αστέρης προσπαθεί να συμπαρασταθεί στην Αργυρώ.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Απόψε το μεγάλο φινάλε - Ενας γάμος βάφεται κόκκινος κι ένας θάνατος θα συνταράξει τους πάντες [βίντεο]

 

ΜΑΡΤΥΡΑΣ Ο ΜΑΝΟΛΗΣ

Ένα όπλο οπλίζεται στα βουνά και η μοίρα γράφει νέα ιστορία. Ο Νικηφόρος σπαράζει πάνω από τον χτυπημένο Στεφανή! Ο πατέρας του είναι νεκρός. Όλο το χωριό είναι ανάστατο.

Ποιος είναι ο φονιάς;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *