ΣΑΣΜΟΣ :Η Αργυρώ και ο Αστέρης συναντιούνται για πρώτη φορά-Ο Πέτρος χωρίζει τη Θοδώρα

ΣΑΣΜΟΣ – Επόμενα επεισόδια: Η Αργυρώ και ο Αστέρης συναντιούνται για πρώτη φοράΣΑΣΜΟΣ – Επόμενα επεισόδια: Η Αργυρώ και ο Αστέρης συναντιούνται για πρώτη φορά

Ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέας τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ του Alpha, που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (6/9), με διπλό επεισόδιο.

Ο αναπάντεχος έρωτας μεταξύ του Αστέρη Σταματάκη (Ορφέας Αυγουστίδης) και της Αργυρώς Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) είναι ένας έρωτας παθιασμένος που θα έρθει να ταράξει τις οικογενειακές ισορροπίες, να αμφισβητήσει την αιματηρή αναμέτρηση και να ξεσηκώσει αντιδράσεις. Η βασική ιστορία εμπλουτίζεται με φόνους με αμφισβητούμενα κίνητρα.

Ο Πέτρος χωρίζει τη Θοδώρα

Η Αργυρώ προβαίνει σε μία απρόσμενη ανακάλυψη στο γραφείο της Στέλλας, ενώ ο Πέτρος χωρίζει τη Θοδώρα, έξαλλος με την κοροϊδία της. Ένας άγριος τσακωμός της Στέλλας με τους γονείς της, οδηγεί στην ανακοίνωση των αρραβώνων της με τον Αστέρη. Άσπα και Θοδώρα ζητούν βοήθεια από την Αργυρώ, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.

Διαβάστε Επίσης  Δημήτρης Λάλος: Η απάντηση για τον τέταρτο κύκλο του Σασμού

Κάποιος θα ανακαλύψει το παράνομο ραντεβού του Στεφανή με την Άσπα, την ώρα που η Μαρίνα θα προσπαθήσει να προστατεύσει το γιο της από μπλεξίματα με το νόμο. Η Θοδώρα παραμονεύει τον Πέτρο, γυρεύοντας εκδίκηση. Ο Αστέρης δίνει δαχτυλίδι στη Στέλλα, επισημοποιώντας τη σχέση τους, ένα απρόσμενο τηλεφώνημα, ωστόσο, θα τον φέρει αντιμέτωπο με κάτι που δεν περιμένει…

Η ηρεμία μετά την πρώτη καταιγίδα δεν διαρκεί πολύ για το Στεφανή. Το καινούριο αμάξι που παίρνει με τα λεφτά του κτήματος εξοργίζει τη Βασιλική και τους Σταματάκηδες και οδηγεί σε νέα σύγκρουση με τον Πέτρο, ενώ η σχέση του με την Άσπα κάνει τον άντρα της, τον Κώστα, όλο και πιο καχύποπτο απέναντί της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη ανακουφίζεται με τον θάνατο του Άγγελου

 

Από την άλλη πλευρά η συνάντηση του Πέτρου με τον Αστέρη, ύστερα από την προτροπή του παπά Μιχάλη, αφήνει ελπίδες πως η αναζωπύρωση της βεντέτας ακόμα αργεί. Το βράδυ, στο μεγάλο πανηγύρι του καλοκαιριού, καθώς όλοι γλεντάνε με τα τραγούδια του Βασίλη Σκουλά, τα πάθη και τα μυστικά του χωριού βρίσκουν ευκαιρία να βγουν και πάλι στην επιφάνεια.

Η Καλλιόπη, ο Αστέρης και ο Μαθιός συναντούν για πρώτη φορά επίσημα την οικογένεια της Στέλλας, ενώ λίγο πιο κει Μαρίνα, Πέτρος και Αργυρώ πίνουνε στη γιορτή της. Καθώς ο χορός στην πίστα φουντώνει η Αργυρώ και ο Αστέρης συναντιούνται για πρώτη φορά…

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *