ΗΛΙΟΣ:Η Αλεξάνδρα  ετοιμάζεται να πάρει την εκδίκηση για τον θάνατο του Φίλλιπου.

ΗΛΙΟΣ:Η Αλεξάνδρα  ετοιμάζεται να πάρει την εκδίκηση για τον θάνατο του Φίλλιπου.Η Αλεξάνδρα  ετοιμάζεται να πάρει την εκδίκηση για τον θάνατο του Φίλλιπου.

Ήλιος: Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΑ.

Μετά την έκρηξη από το γαμήλιο πάρτι του Δημήτρη και της Αλίκης ο Φίλιππος είναι νεκρός και όλοι πιστεύουν ότι ήταν ένα από τα θύματα της εγκληματικής αυτής πράξης.  Ομως η νεκροψία φανερώνει την αλήθεια. ΗΛΙΟΣ:Η Αλεξάνδρα  ετοιμάζεται να πάρει την εκδίκηση για τον θάνατο του Φίλλιπου.

Ο Δημήτρης τη μαθαίνει σοκαρισμένος και την ανακοινώνει στην Αλίκη: «Ο Φίλιππος δεν σκοτώθηκε από την έκρηξη, αλλά από σφαίρα». Η Αλεξάνδρα μετά το αρχικό σοκ ετοιμάζεται να πάρει την εκδίκησή της. «Ο φόνος πληρώνεται με φόνο», είναι τα λόγια της και για εκείνη είναι πλέον μονόδρομος.

Διαβάστε Επίσης  Πανσέληνος Ιουνίου: Έρχεται το «Φεγγάρι της φράουλας»

Προσλαμβάνει τον Στέφανο Βάλβη, ένα ιδιωτικό ερευνητή, για να διαλευκάνει την υπόθεση του γιου της. Ο Δημήτρης νιώθει υπεύθυνος για τον χαμό του φίλου του. Υποφέρει. Στην κηδεία η Αλεξάνδρα τον κατηγορεί ευθέως: «Εσύ επέτρεψες να σκοτωθεί ο γιος μου». Η Αλίκη νιώθει κι εκείνη υπεύθυνη για τον θάνατο του πρώην άντρα της. Πιστεύει ότι αυτή είναι η τιμωρία της για ένα έγκλημα που είχε κάνει στο παρελθόν με την Αλεξάνδρα. Νιώθει τύψεις κι ενοχές. ΗΛΙΟΣ

Διαβάστε Επίσης  Σεισμός 3,7 ρίχτερ με επίκεντρο τη Λαυρεωτική

ΗΛΙΟΣ:Η Αλεξάνδρα  ετοιμάζεται να πάρει την εκδίκηση για τον θάνατο του Φίλλιπου.Τα παιδιά του Φίλιππου καταρρέουν στο άκουσμα πως έχασαν τον πατέρα τους, Η Εύα είναι εκείνη που δεν μπορεί να συνέλθει με τίποτα, αφού είχε μεγάλη αδυναμία στον Φιλιππο. Ο Ιάσονας θα μπει στη ζωή της και προς στιγμή θα βρει για λίγο το χαμόγελό της. Ομως αυτός ο νεαρός δεν έχει έρθει τυχαία, αφού ο στόχος του είναι άλλος.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *