Άγριες Μέλισσες: Οι τρεις άντρες που εξορίζονται και βασανίζονται

Άγριες Μέλισσες: Οι τρεις άντρες που εξορίζονται και βασανίζονται

Άγριες Μέλισσες: Οι τρεις άντρες που εξορίζονται και βασανίζονται

 

Στις Άγριες Μέλισσες έρχονται τραγικές στιγμές.

Η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1 επιστρέφει στις οθόνες τον Σεπτέμβριο με τον τρίτο και πιο συγκλονιστικό κύκλο. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και απρόβλεπτες για τους ήρωες.

Η σειρά μπαίνει χρονικά στην περίοδο της δικτατορίας και στο Διαφάνι ξεκινούν νέες περιπέτειες.

Ο Ακύλας Μεγαρίτης, έχοντας μετακομίσει στο αρχοντικό των Σεβαστών, σηματοδοτεί και την αρχή μιας περιόδου που θα στιγματίσει όλους τους ήρωες, αφού θα κάνει τα πάντα προκειμένου να υπηρετήσει τα ιδεώδη της χούντας. Από τα πρώτα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, ο Ακύλας θα κυνηγήσει εκείνους που αντιστέκονται στο καθεστώς.

Κάποιοι μπαίνουν στο στόχαστρό του και θα κινδυνεύσει η ζωή τους.

Τα βασανιστήρια και οι ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό MYtv, ο Λάμπρος, ο Προκόπης και ο Μπάμπης θα προσπαθήσουν να αντισταθούν, αλλά θα το πληρώσουν. Ο Ακύλας δεν συγχωρεί και δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Το παιδί της Βιολέτας! Άνω κάτω το Διαφάνι

 

Άγριες Μέλισσες: Οι τρεις άντρες που εξορίζονται και βασανίζονται

Όταν καταλάβει ότι ο Προκόπης έχει αριστερές πεποιθήσεις θα δώσει αμέσως εντολή να τον στείλουν στην εξορία. Ο Παναγιώτης κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει τον ξάδελφό του, αλλά δεν θα τα καταφέρει. Ο Προκόπης θα περάσει σκληρές στιγμές στα χέρια των χουντικών και αφού βασανιστεί θα εξοριστεί από το Διαφάνι.

Ο Λάμπρος, εκτός για το ότι παλεύει για να έρθουν καλύτερες μέρες στο Διαφάνι, μπαίνει στο στόχαστρο του Ακύλα για έναν ακόμη λόγο. Θέλει να τον εκδικηθεί για τον θάνατο του αδελφού του Αχιλλέα, ο οποίος πέθανε από τα χέρια του Μιλτιάδη. Έτσι, ο δάσκαλος θα βρεθεί εξόριστος στη Λέρο.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 25-26

Από την άλλη, στις Άγριες Μέλισσες, ο Μπάμπης θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τους συγχωριανούς του που περνούν δύσκολες στιγμές, ενώ δεν θα διστάσει να επιχειρήσει να μπει στην Αντίσταση ώστε να καταφέρει μαζί με τους υπόλοιπους να ρίξουν το καθεστώς.

Ωστόσο, οι κινήσεις του δεν θα μείνουν κρυφές και η παραμονή του στο Διαφάνι στον τρίτο κύκλο δεν θα διαρκέσει πολύ. Θα εξοριστεί σε ένα μακρινό νησί, όπου τον περιμένουν δύσκολες στιγμές.

Ο Παναγιώτης, η Ελένη, η Ουρανία και ο Κυριάκος θα είναι τραγικά πρόσωπα. Θα κάνουν τα πάντα για να μαθαίνουν νέα από τους αγαπημένους τους, ωστόσο ούτε αυτό θα είναι εύκολο.

 

 

mpoufakos.com

Αφήστε μια απάντηση