Survivor διαρροή 29/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το 1ο αγώνισμα για την ασυλία! Κόκκινοι ή μπλε;

Survivor διαρροή 29/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το 1ο αγώνισμα

Survivor διαρροή 29/3

Survivor διαρροή 29/3: Ρωτήσαμε, μάθαμε και ξέρουμε ποιος κερδίζει το αγώνισμα για την 1η ασυλία. Γνωρίζουμε το οριστικό αποτέλεσμα.

Survivor διαρροή 29/3: Νέα εβδομάδα και ουσιαστικά νέα εποχή στο Survivor. Κι αυτό διότι έχουμε πλέον μπροστά μας κοινή συμβίωση των ομάδων σε μία παραλία. Η ένωση των ομάδων και μάλιστα το show ήταν φαντασμαγορικό. Ίσως και κάτι παραπάνω.

Από το τρέιλερ του Survivor για το επεισόδιο της Δευτέρας βλέπουμε πως το… πάρτι τελείωσε. Πλέον οι εντάσεις και οι κόντρες στη νέα παραλία είναι που θα δώσουν τη θέση τους στις όποιες χαρές είχαμε. Αλλάζει άρδην το σκηνικό με νέες συμμαχίες να έρχονται. Λογικό θα πει κανείς σε ένα βαθμό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα αρχίζει να αισθάνεται έντονα για τον Στάθη

Πάντως είχαμε πολύ καιρό να δούμε τόσο εντυπωσιακά πράγματα σε πάρτι ένωσης. Εκτός από το καραόκε των παικτών, υπήρχε η συναυλία με τον Jason Derulo και αρκετά πειράγματα που μας άρεσαν.

 

Να πω την αμαρτία μου συνήθως δεν περνάω και τόσο καλά στα πάρτι ένωσης, αν θυμάμαι καλά από το προηγούμενα Survivor. Αυτό όμως ήταν διασκεδαστικό από πολλές απόψεις να το βλέπεις.

Και από ότι φαίνεται άρεσε και σε εσάς πάρα πολύ. Αυτό δείχνει η τηλεθέαση. Τι πάρα πολύ δηλαδή που τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε το Survivor την Κυριακή ήταν σαρωτικά. Λες και δεν υπήρχε τίποτε άλλο στο τηλεόραση να παίζει απέναντι.

Τρομερή νίκη και που να δείτε τώρα που έρχονται αγωνίσματα μετά την ένωση. Ωραία θα περάσουμε.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Διαλύεται η σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς

Απόψε λοιπόν έχουμε αγώνισμα για την 1η ασυλία μετά την ένωση. Υπήρξε η αίσθηση για νίκη της μπλε ομάδας και αυτό επιβεβαιώθηκε. Παρότι δεν επιστρέφει ακόμα ο Σάκης Κατσούλης, ο άνθρωπός μας από τον Άγιο Δομίνικο μίλησε για νίκη των μπλε. Επομένως πάμε για κόκκινο συμβούλιο.

Πιθανότατα πάντως με τον Σάκη να είναι off να έχει έρθει ο καιρός για τέσσερις υποψηφίους. Θα τα δούμε όλα στην πορεία, αλλά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ πλέον θα δείτε πολλά παιχνίδια να κρίνονται στο όριο. Και θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αυτή η εξέλιξη, όπως πάντα εννοείται.

 

Survivor διαρροή 29/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το 1ο αγώνισμα

sportime.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *