Survivor Spoiler 22/3: Ξανά στα… κάγκελα οι Μπλε. Οι ασυλίες και η ψηφοφορία

Survivor Spoiler 22/3

Survivor Spoiler 22/3: Ξανά στο… καναβάτσο οι Μπλε, μετά την ηρεμία της περασμένης εβδομάδας και της κατάκτησης των δύο ασυλιών.

Η απώλεια της πρώτης ασυλίας, την οποία θα δούμε απόψε, με τους Κόκκινους να κατακτούν τη νίκη, μεταφέρει το σκηνικό της έντασης στο Μπλε στρατόπεδο.

Εκεί, όπου η στρατηγική του Αλέξη Παππά – Ελευθερίας από τη μια και των Κατσούλη – Μαριαλένας – Χριστίνας από την άλλη έχουν ένα κοινό μέτωπο.

Το πώς θα καταφέρουν να σπάσουν την τριπλέτα Τζέιμς, Μπάρτζη, Αννας – Μαρίας, οι οποίοι για μια ακόμη φορά θα βρεθούν στο επίκεντρο ενός συμβουλίου του Νησιού.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Μυρτάλη μαζεύουν την Αντιγόνη από το δρόμο

Τα πράγματα θα ήταν υποδειγματικά για τους «5» αν ο Νίκος Μπάρτζης δεν κατακτούσε την ατομική ασυλία, κάτι που για μια ακόμη φορά θα τον οδηγήσει στην επιλογή παίκτη ή για να ακριβολογούμε παίκτριας για αποχώρηση από το τιμ των Μαριαλένας, Χριστίνας, Ελευθερίας, Κατσούλη, Παππά.

Ομως, όπως έγινε την προηγούμενη φορά που η Αννα Μαρία έσωσε τον Νίκο Μπάρτζη, επιλέγοντας τον Ταβλαδάκη ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας, έτσι και τώρα ο Νίκος Μπάρτζης θα σώσει την Αννα Μαρία, επιλέγοντας την Χριστίνα Κεφαλά, ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας.

Για να είμαστε ακριβείς, θα επιχειρήσει να σώσει την Αννα Μαρία, αφού την τελική απόφαση θα την πάρει το τηλεοπτικό κοινό και φυσικά πολλά θα κριθούν και από το ποιοι θα είναι οι άλλοι υποψήφιοι για αποχώρηση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 40, 41, 42, 43

Πάντως, με όλα αυτά να συμβαίνουν στο Μπλε στρατόπεδο, είναι απόλυτα κατανοητό ότι όσα θα δούμε να συμβαίνουν από σήμερα έως και την Τετάρτη θα έχουν την… υπογραφή του Νίκου Μπάρτζη, ο οποίος θα είναι ο ρυθμιστής των εξελίξεων.

Και μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο αυτή η ψηφοφορία να είναι η πιο… «βουβή» σε σχέση με όλες τις προηγούμενες.

 

Survivor Spoiler 22/3: Ξανά στα… κάγκελα οι Μπλε. Οι ασυλίες και η ψηφοφορία

dokari.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *