Survivor διαρροή 21/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό! Μπλε ή κόκκινη;

Survivor διαρροή 21/3

Survivor διαρροή 21/3

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό! Μπλε ή κόκκινη;

Survivor διαρροή 21/3: Ρωτήσαμε, μάθαμε και ξέρουμε το οριστικό αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε ποιος κερδίζει το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό.

Survivor διαρροή 21/3: Μπαίνουμε σε 4μερο Survivor. Ελπίζω να πήρατε τις ανάσες σας και να είστε έτοιμοι για δράση. Διότι όπως πάντα ετοιμαζόμαστε για αρκετά μεγάλε ςκαι συνταρακτικές εξελίξεις. Σε μια πολύ κρίσιμη εβδομάδα που έρχεται.

Κι αυτό διότι μάλλον πάμε για την τελευταία αποχώρηση πριν από την ένωση. Δεν είναι ακόμα 100% επιβεβαιωμένο, αλλά όλα δείχνουν πως τότε θα έχουμε την ένωση των δύο ομάδων και το πάρτι. Προσοχή. Θυμίζουμε πως δεν αλλάζει το παιχνίδι. Απλώς μένουν και οι δύο ομάδες στην ίδια παραλία. Εκεί κι αν θα γίνει του… ριάλιτι. Εκεί κι αν η τηλεθέαση δεν θα εκτοξευθεί στα ύψη.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Άρτεμις είναι Αδερφή του Ιάσωνα;

Μένει να δούμε πως θα είναι η κόκκινη ομάδα. Το αναφέρουμε συνέχεια, αλλά είναι η αλήθεια. Δύσκολο να δούμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην κόκκινη ομάδα τώρα που έφυγε ο Γιώργος Κοψιδάς και τι θα γίνει στα αγωνίσματα. Θα έχει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον πως θα κινηθούν οι κόκκινοι από εδώ και μπρος.

 

Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να βγει ένας νέος αρχηγός στους κόκκινους.

Το Sportime σας δίνει την ευκαιρία να ψηφίσετε ποιον θα θέλετε να δείτε σαν νέο αρχηγό στην κόκκινη ομάδα. Έχει ενδιαφέρον το γεγονός πως οι ψήφοι επικεντρώνονται σε δύο συγκεκριμένα άτομα. Πολύ ενδιαφέρον.

Σε ότι έχει να κάνει με τις εντάσεις πάντως δεν είναι καιρός να σταματήσουν. Ειδικά στην κόκκινη ομάδα θα γίνουν ολοένα και χειρότερες. Βλέπουμε από το τρέιλερ του Survivor πως o Τριαντάφυλλος δεν έχει καμία διάθεση να αλλάξει στάση. Και ο τρόπος του εκνευρίζει τους πάντες. Συνεπώς θα έχουμε συνέχεια στις όποιες κόντρες.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο καθοριστικός ρόλος της Αναχίτ στο τέλος της σειράς

Το ζητούμενο όμως είναι ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητό. Μιλήσαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο και μας επιβεβαίωσε αυτό που είχαμε από την αρχή σαν εικόνα. Η μπλε ομάδα είναι που ξεκινάει με το δεξί στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Εκμεταλλεύεται τον χαμό στην κόκκινη παραλία και κερδίζει το έπαθλο φαγητού.

Υπάρχει έντονη φημολογία πως θα έχουμε παράταση άλλες δύο εβδομάδες στη μετάδοση του Survivor. Θα προσπαθήσουμε να το διασταυρώσουμε.

 

sportime.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *