Survivor spoiler αποχώρηση 17/3: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι – Αυτός το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει!

Survivor spoiler αποχώρηση 17/3: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι – Αυτός το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει!

Survivor spoiler αποχώρηση 17/3

Γιάννης Μητροπαπάς

Survivor spoiler αποχώρηση 17/3: Σχηματίστηκε το παζλ με τους κόκκινους υποψήφιους. Ποιος από τους τρεις είναι πιο πιθανό να φύγει; Εδώ η ανάλυση.

Survivor spoiler αποχώρηση 17/3: Χρόνια πολλά σε όλες και όλους και Καλή Σαρακοστή! Δεν τα είπαμε χθες για το Survivor γιατί πάλευα με κάτι καλαμάρια και κάτι γαρίδες όχι στο βυθό της θάλασσας, αλλά σε ένα υπόγειο στα Πετράλωνα, χωρίς φως και μουσική για να μην μας καταδώσει και κανείς στον Χαραδαλιά και τρέχουμε! Πάμε στα δικά μας…

Χαμός και χθες στον Ντομένικο και στο ριάλιτι επιβίωσεις του ΣΚΑΪ. Είδηση πια στο Survivor θα είναι όταν θα περάσει μία μέρα και θα υπάρχει ηρεμία, αλλά δύσκολο με τα… πυροτεχνήματα που έχουν επιλεγεί για παίκτες να το δούμε αυτό!

Βασικά οι μέρες πέρασαν καθώς συνεχίζεται το… μπούλινγκ από την πλειοψηφία της κόκκινης ομάδας προς τον Τριαντάφυλλο, με πρωτεργάτες τον Κόρο, τον Ασημακόπουλο και τον Κοψιδά. Πάντως, εδώ θα ήθελα να κάνω μία τοποθέτηση.

Ο Κόρο και τα ψάρια…

Εντάξει ρε Κόρο, εσύ πιάνεις τα ψάρια, εσύ είσαι αυτός που βουτάει 3-4 ώρες μέσα στο νερό και φέρνεις μεζεδάκια, γιατί μεζεδάκια τρώτε δεν είναι κύρια τροφή. Τι θες να κάνουν οι υπόλοιποι; Μετάνοιες; Να σε προσφωνούν «Καίσαρα» και να στέκονται γονατιστοί με υπόκλιση στο πέρασμά σου; Θες και πας για ψάρεμα, γιατί τρως εσύ κατά κύριο λόγο και γιατί είναι η ψυχοθεραπεία σου.

Κανείς δεν σε έστειλε με απειλή όπλου και όπως έλεγες παλιότερα και ο ίδιος όταν ήσουν ακόμα «μαχητής» ό,τι πιάνουμε το μοιραζόμαστε, αλλά και εκεί τότε πάλι προβλήματα είχατε και τα χωρίζατε δια του δύο. Τώρα ότι κι αν είπε ο Ντάφυ, ΟΚ μπορείς να τον τιμωρήσεις, με την ψήφο σου, να μην του δίνεις σημασία, να τον αγνοείς, αλλά όχι με φαγητό ρε φίλε. Δείχνει τεράστια κακία και κρίμα γιατί σε είχα σε εκτίμηση.

Το βίντεο…

Επίσης άλλο ένα φάουλ που έκανες είναι που σε ενόχλησαν τώρα (μετά από 2,5 μήνες εκεί μέσα, προφανώς κάποια στο σφύριξε απ’ αυτήν που μπήκε τώρα τελευταία -τι κάνει νιάου νιάου;) τα χρήματα που παίρνουν Τριαντάφυλλος, Παππάς κλπ. Δεν νομίζω να σε αφορά αυτό, γιατί πολύ απλά ο καθένας σας έκανε δικό του deal, επίσης οι δύο προαναφερθέντες είναι πιο διάσημοι από σένα πως να το κάνουμε τώρα, οπότε λογικό και τρίτον γιατί δεν μας λες τι παίρνεις κι εσύ; Δεν νομίζω αυτά που παίρνεις την εβδομάδα εκεί, να τα έβγαζες και στην πραγματική σου ζωή έξω!

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών – Ο πατέρας της Μιράντας ξεσπά: «Με ξεφτύλισες»

Παράλληλα με σένα ακολουθεί κατά πόδας και ο Ασημακόπουλος, ο οποίος να θυμηθούμε ότι έχει τσακωθεί και κατακρίνει Ντάφυ, Κώστα, Σοφία, Ανθή, Ασημίνα, Περικλή, Κοψιδά, Μαριάνθη και από τους «μπλε» όταν ήταν εκεί Τζέιμς, Νίκο, Αννα Μαρία, Κρις και Παππά (όταν άνηκε στους «κόκκινους» ακόμα).

Δηλαδή είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει πει ακόμα κακή κουβέντα για Λιανό, Ατζούν και κάποιους από το συνεργείο! Πάμε στην άλλη τη «νυφίτσα», γιατί όλοι το έχουν πει πια αυτό και ειδικότερα όσοι αποχωρούν από το παιχνίδι αυτό λένε παντού. Δεν γίνεται να λένε μπαρούφες, κάπου υπάρχει και δόση αλήθειας.

Για μένα ο Κοψιδάς έκανε τεράστιο λάθος επιλογής παιχνιδιού.

Βέβαια τα λεφτά (Κόρο ξέρεις πόσα παίρνει ο Κόψι ή αυτός είναι φίλος και δεν μας πειράζει;) είναι σημαντικά και δεν θα τα έβγαζε αλλού -ειδικότερα τώρα με τα θέατρα κλειστά- αλλά vegan σε ριλιάτι επιβίωσης δεν πας. Κακά τα ψέματα! Είναι σαν να πάω εγώ σε ριάλιτι με θέμα το κυνήγι που το μισώ και να έχω απαίτηση από τους συμπαίκτες μου να μην κυνηγούν! Από τη στιγμή που πας, όμως, δεν απαιτείς να σου δίνουν επιπλέον φαγητό από το δικό τους ο κάθε παίκτης επειδή οι άλλοι τρώνε και ψάρια που εσύ δεν τρως.

Πρόβλημα δικό σου είναι αυτό, όχι των άλλων. Τρώγε μπαμπού σαν τα κοάλα! Στην τελική κέρδισε και κανένα αγώνισμα μπας και πάρετε έπαθλο φαγητού και φάτε καμία τυρόπιτα. Όταν περιμένεις να φέρουν νίκες ο Ηλίας και η Μαριάνθη και όποτε είναι καλά η Καρολίνα μην περιμένεις και τίποτα παραπάνω από φακόρυζο!!! Τα είπα και ξεθύμανα, αλλά έπρεπε κάπου να γραφτούν. Σόρι Γεωργία που πλάτιασα, εσύ έχεις να πεις άλλα και θα σου δώσω… ασίστ μετά παρακάτω που θα δεις…

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή στο παρελθόν ήταν μπλεγμένη με ναρκωτικά και ληστείες

Χθες χάσανε, λοιπόν, την ασυλία οι «κόκκινοι» και το βράδυ ψήφισαν και βγήκε στον τάκο το «μαύρο πρόβατο», ο Τριαντάφυλλος. Έκανε κάτι αγιασμούς και κάτι ξόρκια μπας και γλιτώσει από το κακό, αλλά μάταια οι ψήφοι έπεσαν σαν… καταιγίδα εις βάρος του. Αναμενόμενο φυσικά. Το θέμα είναι σήμερα, όμως, που κερδίζουν πάλι οι «μπλε» ποιος θα βγει στον τάκο;

Έχουν και 2η «εύκολη» επιλογή φυσικά την Μαριάνθη, η οποία ας μου θυμίσει λίγο ο φίλος μου Γιώργος Πρίτσος (στατιστικολόγος μας) πόσες νίκες έχει φέρει τον τελευταίο καιρό…

Νομίζω σηκώνει ψηλά το γυναικείο λάβαρο της… επανάστασης στους «κόκκινους». Άρα αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι «κόκκινοι» ψηφίζουν χαζά και κατά τους αγωνιστικά! Αντε και ωραία και καλά μέχρι εδώ και βγάζουν τα δύο… αρνητικά πρόσωπα της ομάδας υποψήφια προς αποχώρηση.

Εχουμε και την Νικολέτα που κέρδισε την ατομική ασυλία και πρέπει να υποδείξει κάποιον ή κάποια συνυποψήφιο… Φτάνει στο σημείο η Νικολέτα, λοιπόν, να δώσει συμπαίκτη της και επιλέγει Κοψιδά!!! Αμέεεεε… Αραγε γιατί; Βλέπει ότι δεν τραβάει άλλο, ότι δεν πάει άλλο ο ψηλός ή της το ζήτησε; Δεν νομίζω το τελευταίο, εξάλλου άμα δεν άντεχε άλλο από μόνος του θα έφευγε, όπως έκανε πολύ αντρικά ο Καλίδης.

Προσωπικά πιστεύω ότι η Μαριάνθη με 2 υποψηφιότητες και 0 αποχωρήσεις και κόντρα σε πιο ισχυρούς αντιπάλους, σε μια περίοδο που δεν έφερνε πολλές νίκες και δεν έφυγε, ούτε τώρα θα φύγει η Σαλονικιά καπετάνισσα. Θα παιχτεί μεταξύ των δύο αντρών και πρώην «φίλων» του Αγίου Δομίνικου, με τον Ροδίτη τραγουδιστή να μαζεύει περισσότερες πιθανότητες να γυρίσει πίσω αυτή τη φορά.

Μην ξεχνάμε ότι στην τελευταία αποχώρηση με ψηφοφορία ήταν ακριβώς πάνω από τον Ταβλαδάκη για να πει «αντίο». Οπότε ήδη την γλίτωσε από την περασμένη εβδομάδα…

 

sportime.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *