Survivor διαρροή 14/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό! Μπλε ή κόκκινη;

Survivor διαρροή 14/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα

Survivor διαρροή 14/3

Survivor διαρροή 14/3: Ρωτήσαμε, μάθαμε και πλέον ξέρουμε ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού. Γνωρίζουμε το αποτέλεσμα με βεβαιότητα!

Survivor διαρροή 14/3: Αυτό που γίνεται φέτος με το Survivor και την κλοπή που έχουμε υποστεί στα spoilers δεν έχει προηγούμενο. Με εξαίρεση 1-2 sites ακόμα ουδείς άλλος έχει πραγματική πληροφόρηση. Παίρνουν κείμενά μας χωρίς πηγή. Κάνουν βίντεο στο youtube και… κράζουν κιόλας άλλους που βάζουν τίτλο, αυτή η ομάδα κερδίζει.

Κι όλα αυτά από την εκτίμησή μας. Τα περισσότερα τουλάχιστον. Μία μέρα κάναμε λάθος επίτηδες. Πλέον λέω να ακολουθήσω άλλη τακτική στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Να λέω λάθος αποτέλεσμα την πρώτη φορά, στην εκτίμηση και να λέω στο οριστικό το σωστό. Έχει συμβεί κι αυτό, ελάχιστες φορές, αλλά και πάλι κάνουν νέα κομμάτια με τίτλους «ανατροπή» και δεν συμμαζεύεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Αριάδνη αγκαλιάζονται για πρώτη φορά

Ας μην μείνουμε όμως σε αυτό, διότι έχουμε πολλά και σοβαρά πράγματα. Ο τραυματισμός παίκτη από την μπλε ομάδα, σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Πάνου Καλίδη που θα δούμε απόψε ίσως αλλάξουν μερικά πράγματα.

Αν και οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως δεν θα υπάρξει άλλη αποχώρηση για ιατρικούς λόγους. Συνεπώς όλα είναι καλά. Μένει να φανεί.

Από εκεί και πέρα βλέπουμε πόσο λείπει το Survivor από τα νούμερα τηλεθέασης χωρίς αυτό. Μοιρασμένα τα πράγματα, απόψε επιστρέφει το παιχνίδι επιβίωσης και όλα θα μπουν στη θέση τους. Δεν μπορούν να κάνουν και πολλά, ούτε η Φάρμα, ούτε το Masterchef.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Κλεμμένο το δαχτυλίδι, ποιος το φοράει;

Πάμε στο προκείμενο. Από το τρέιλερ του Survivor βλέπουμε έναν Τριαντάφυλλο πλήρως απομονωμένο.

Ξεσπά σε κλάματα και γενικώς δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Ακούγονται πολλά για τη συμπεριφορά του και τον τρόπο που προσπάθησε να μην ψηφιστεί. Ας μην πάρουμε θέση, παρότι ξέρουμε.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, σας το είπαμε από την αρχή. Με τον Πάνο Καλίδη να μην αγωνίζεται ουσιαστικά οι μπλε είναι πιο ισχυρή ομάδα. Παρότι ο στίβος μάχης είναι στατικός. Επομένως είναι σχετικό το πλεονέκτημα. Πάρα ταύτα, οι μπλε στέκονται καλύτερα (στην κυριολεξία) και κερδίζουν το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό. Ο καιρός τη δεδομένη στιγμή τους ευνοεί. Έχουν το μομέντουμ.

 

sportime.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *