8 ΛΕΞΕΙΣ – Spoiler: Ο Σίμος και η Σμαράγδα παντρεύονται

8 ΛΕΞΕΙΣ – Spoiler: Ο Σίμος και η Σμαράγδα παντρεύονται

8 ΛΕΞΕΙΣ – Spoiler: Ο Σίμος και η Σμαράγδα παντρεύονται

Καταιγιστικές εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

Στις 8 Λέξεις, ο Σίμος με τη Σμαράγδα είναι αποφασισμένοι να μην επαναλάβουν τα λάθη του παρελθόντος. Πιο ερωτευμένοι από ποτέ, θέλουν επιτέλους να το ζήσουν χωρίς να κρύβονται και να φοβούνται τις αντιδράσεις του Ακη. Θα τα καταφέρουν;

Ο Σίμος ήδη έχει κάνει πρόταση στη Σμαράγδα να μην υπολογίσουν τον Ακη και τις απειλές του και να ζήσουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη. Ωστόσο, η Σμαράγδα ναι με συμφωνεί, αλλά ως προς το ένα σκέλος: «Ναι, Σίμο, συμφωνώ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ζούμε χωριστά. Ομως αυτή τη φορά δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, ούτε να λέω ψέματα στον Ακη. Θα πάω και θα του το ανακοινώσω. Θέλω να ξέρει και ας κάνει ό,τι θέλει», του λέει.

Έτσι η Σμαράγδα αποφασίζει να πάει την επόμενη κιόλας μέρα στο γραφείο του Άκη, ο οποίος θα πιάσει στα πράσα τον Αιμίλιο και την Ελισάβετ, για να του μιλήσει. Ομως για μια ακόμα φορά η γυναίκα συναντά τη σφοδρή αντίδραση του Ακη, όταν θα προσπαθήσει να πάρει τη συγκατάθεσή του για τη συγκατοίκησή της με τον Σίμο. «Δεν περίμενα να ακούσω κάτι καλό από σένα. Αφού δεν έχεις μυαλό παιδάκι μου, τα έχουμε πει αυτά.8 ΛΕΞΕΙΣ – Spoiler: Ο Σίμος και η Σμαράγδα παντρεύονται

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ: Καταιγιστικές Εξελίξεις! Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Η πρόταση γάμου του Σίμου στη Σμαράγδα στις 8 Λέξεις

Οσο ομορφιά έχεις, τόσο ηλίθια είσαι. Λοιπόν, για το ξεκαθαρίσουμε. Αυτό το ρεμάλι δεν πρόκειται να μείνει στο ίδιο σπίτι με την κόρη μου. Το κατάλαβες; Πάρ’ τον και πήγαινε στα τσακίδια αν θέλεις. Αλλά μέσα στο σπίτι μόνο σαν επισκέπτης θα μπαίνει και αυτό από την καλή μου την καρδιά», της ξεκαθαρίζει. Η Σμαράγδα φεύγει απελπισμένη και αμέσως μετά εξιστορεί όλα όσα έγιναν στο γραφείο του Αρώνη. Ο Σίμος, απογοητευμένος από την αντίδραση του Ακη, βρίσκει τη λύση και προτείνει εντελώς ξαφνικά στη Σμαράγδα να παντρευτούν: «Ωραία λοιπόν.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Ο εκβιασμός και η διπλή δολοφονία

Αφού ο Αρώνης δεν θέλει να μείνεις με τον γκόμενο, όπως λέει, στο ίδιο σπίτι, θα μείνεις με τον νόμιμο άντρα σου. Σμαράγδα μου, θα παντρευτούμε και μάλιστα σύντομα για να λήξει μια και καλή αυτό το θέμα», της δηλώνει. Η Σμαράγδα βρίσκει πολύ καλή την ιδέα και μαζί με τον Σίμο αποφασίζουν να βάλουν μπροστά τον γάμο τους, ώστε να είναι όλα έτοιμα για να παντρευτούν σε μια εβδομάδα:

«Μην ανησυχείς, θα τα κανονίσω όλα εγώ, εξάλλου δεν έχουμε να κάνουμε και κανέναν ανοιχτό γάμο. Απλά πράγματα. Οπότε μόνο τα διαδικαστικά πρέπει να ετοιμάσουμε», του λέει με ενθουσιασμό, αλλά και εναν αόρατο φόβο. Λίγες μέρες μετά η Αποστολία βλέπει την αγγελία γάμου του Σίμου και της Σμαράγδας αλλά δεν το αποκαλύπτει στον Ακη, γιατί φοβάται την αντίδρασή του και κυρίως μη χαλάσει αυτόν τον γάμο.

Πηγή: youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *