ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Το οδυνηρό τέλος του Σωκράτη Θέμελη

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Το οδυνηρό τέλος του Σωκράτη ΘέμεληΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Το οδυνηρό τέλος του Σωκράτη Θέμελη

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Ένα ισχυρό ξέσπασμα είχε ο Δούκας, μετά την φρικτή αποκάλυψη για τον βιαστή της Ανέτ. Όταν η Δόμνα του αποκάλυψε πως ο Μελέτης είναι ο αδερφός της, ο θάνατος του Θέμελη άρχισε να ξεκινάει αντίστροφα, στις Άγριες Μέλισσες. Όπως έχει αποδειχθεί, ο Δούκας δεν αντέχει τον βιασμό και ποτέ δε θα τον υποστήριζε, όσο αδίστακτος κι αν είναι.

Είναι τρομακτικό το γεγονός πως η Ανέτ, βιάστηκε στο παρελθόν και ο ένοχος έμεινε ατιμώρητος. Πολλά χρόνια αργότερα, η είδηση πως ο μεγάλος του εμπορικός συνέταιρος είναι ο βιαστής της αδερφής τους, θα σοκάρει τον πρωταγωνιστή, ο οποίος δε θα τον αφήσει ατιμώρητο. Πώς θα έρθει το τέλος του Θέμελη στις Άγριες Μέλισσες;

Η φυγή και οι υποψίες

Όταν ο Θέμελης ενημερώνεται από την Δόμνα πως ο Δούκας ξέρει την αλήθεια, τρομοκρατείται. Έτσι, σχεδιάζει την φυγή του από το Διαφάνι, προκειμένου να σωθεί. Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο σχετικό άρθρο, ο θάνατος του Θέμελη πλησιάζει στις Άγριες Μέλισσες. Με τον θάνατο θα έρθει και η αποκάλυψη της αλήθειας, τόσο στην Δόμνα, όσο και στον Μελέτη.

Διαβάστε Επίσης  Νεκροί 3 ηθοποιοί στις Άγριες Μέλισσες

Λίγο πριν φύγει από προσώπου γης, θα συναντηθεί για τελευταία φορά με τον Δούκα, με σκοπό να λύσουν τις τελευταίες τους διαφορές. Θα ακολουθήσει ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στους δύο συνεργάτες, ο οποίος δε θα λήξει ειρηνικά. Ο Θέμελης θα παραδεχτεί το σφάλμα του με την Ανέτ, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία μεγάλη μονομαχία. Νικητής, θα βγει μόνον ένας…

 

Ο φρικτός θάνατος του Θέμελη στις Άγριες Μέλισσες

Μετά από αυτή την συνάντηση, ο Θέμελης θα αγνοείται για αρκετό καιρό. Λίγο αργότερα, θα βρεθεί από τις έρευνες το νεκρό του σώμα. Οι υποψίες θα πέσουν στην οικογένεια Σεβαστού, όμως κανείς τους δε θα κατηγορηθεί για τον φόνο. Ο Δούκας γνωρίζει πολύ καλά πως να κρύβει στοιχεία και αποδείξεις. Έτσι, όσοι ανοίξουν αυτή την υπόθεση, θα συζητούν για δύο βασικούς υπόπτους.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 31-32-33-34

Πρώτος θα είναι ο Δούκας, ο οποίος δε θα αναμειχθεί σε αυτή την δολοφονία. Μετά από μία τέτοια φρικτή είδηση, θα μπορούσε εύκολα ένας άνδρας σαν τον Δούκα να σκοτώσει για ζητήματα τιμής. Ωστόσο, τα αποδεικτικά στοιχεία δε θα βρεθούν. Τουλάχιστον σύντομα.

Η αμέσως επόμενη ύποπτη θα είναι η Ανέτ. Ίσως η συζήτηση με τον Θέμελη να έληξε με μία μεγάλη διαφωνία. Έτσι, η Ανέτ μπορεί να έδωσε την χαριστική βολή στον άνθρωπο που της κατέστρεψε τη ζωή. Παρόλο που σαν χαρακτήρας είναι αγνός και ήρεμος, μπροστά σε τέτοια γεγονότα θα έκανε τα πάντα για να προστατεύσει το παιδί της, αλλά και ολόκληρη την οικογένειά της.

 

Μάλιστα, ασφαλείς πηγές μας λένε ότι θα υπάρξει και τρίτο πρόσωπο που θα θεωρηθεί ύποπτο για τον θάνατο του!

Ο θάνατος του Θέμελη στις Άγριες Μέλισσες θα απασχολήσει πολλούς, με έναν από αυτούς να οδηγείται στο κρατητήριο. Ποιος θα κατηγορηθεί; Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα, σχετικά με την αγαπημένη μας σειρά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση