ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Στη φυλακή Νέστορας και Προύσαλης

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Στη φυλακή Νέστορας και ΠρούσαληςΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Στη φυλακή Νέστορας και Προύσαλης

Ανατρεπτικές εξελίξεις στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Σημαντικές και καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στις Άγριες Μέλισσες, με τον Αλέξη Μίχα να αποκαλύπτει στο Πρωινό την προσαγωγή στην ασφάλεια και φυλάκιση των Νέστορα και Προύσαλη, σχετικά με την υπόθεση του Θωμά Κυπραίου.

Όπως ακούστηκε στο Πρωινό για τις Άγριες Μέλισσες, ο Άγγελος θα κάνει τα πάντα προκειμένου να βγάλει τον παππού του από το κελί, ενώ ο πρώτος που θα αποφυλακιστεί θα είναι ο Προύσαλης, τον οποίο θα δούμε σε μια πολύ συγκινητική σκηνή με τη Ρίζω.ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Στη φυλακή Νέστορας και Προύσαλης

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Νέα Αγωνία Για Την Ελένη Σε Κίνδυνο Η Ζωή Του Λάμπρου

«Νέστορας και Προύσαλης βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων. Ο Βόσκαρης, που έχει μπροστά του τη δίκη, πιέζει για εξελίξεις στην υπόθεση του Θωμά Κυπραίου. Έτσι, ο Νέστορας και ο Προύσαλης προσάγονται στην ασφάλεια της Λάρισας για να καταθέσουν τι έχει γίνει με το φόνο του Θωμά Κυπραίου. Η είδηση αυτή πέφτει σαν βόμβα στο Διαφάνι και πιο πολύ απ’ όλους σοκάρονται ο Λάμπρος και η Ελένη γιατί είναι δύο άτομα που τους έχουν στηρίξει πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Αλέξης Μίχας για τις Άγριες Μέλισσες.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 92-93

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Μίχας πρόσθεσε για τις Άγριες Μέλισσες: «Από εκεί και πέρα και ο Άγγελος είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση γιατί δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί όλο αυτό το θέμα και θα κάνει τα πάντα για να βγάλει τον παππού του από τη φυλακή. Ο πρώτος που θα αφεθεί ελεύθερος είναι ο Προύσαλης και εκεί θα δούμε μια πολύ συγκινητική σκηνή με τη Ρίζω. Για πρώτη φορά θα τους δούμε να έρχονται ουσιαστικά κοντά και η Ρίζω να του εκφράζει ανοικτά τα συναισθήματά της».

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *