ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 95-96

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 95-96

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της δραματική σειράς ΑΓΓΕΛΙΚΗ που βλέπουμε στον ALPHA.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 95-96

Επεισόδιο 95

Η Αθηνά διώχνει την Ελένη από το σπίτι αμφισβητώντας την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων του τεστ DNA και ξεσπάει στον Στέφανο που δέχτηκε να κάνει την εξέταση πίσω από την πλάτη της.

Ο Μιχάλης μην μπορώντας να αντέξει το ότι είναι βιολογικός γιος του Γιώργου Αργυρού το ρίχνει στο ποτό, προκαλώντας την ανησυχία του Θωμά. Ο Νικόλας μαθαίνει από την Ιωάννα ότι ο Παύλος παραλίγο να την πνίξει και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει πράγμα που έχει όμως απρόσμενες συνέπειες. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 95-96

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Εξελίξεις: Η Δανάη μαθαίνει ότι είναι υιοθετημένη και φεύγει

Ο Στέφανος πιεσμένος από παντού, αποκαλύπτει στην Αγγελική την αλήθεια για την Ασπασία και ζητάει τη συμβουλή της ως προς τι να κάνει με τη Δανάη. Τέλος, ο Αποστόλης και η Άννα έρχονται αρκετά κοντά, πράγμα που κάνει την Ιωάννα να ζηλέψει.

 

Επεισόδιο 96

Ο Θωμάς ζητάει εξηγήσεις από τον Μιχάλη για τη στάση του, αλλά εκείνος εξαφανίζεται μην μπορώντας να του πει την αλήθεια. Η Ελένη δεν μπορεί να εξηγήσει την συμπεριφορά του Μιχάλη και ζητάει απαντήσεις ενώ την ίδια στιγμή ο Στέφανος της ζητάει να κάνουν επαναληπτικό τεστ DNA για να είναι σίγουροι για τα αποτελέσματα.

Διαβάστε Επίσης  Άλκηστις Ζιρώ: Η Κατερίνα από την “Αγγελική” του Alpha αποκαλύπτει όλα όσα δεν γνωρίζουμε για την ίδια

Η Τζένη δέχεται μια επίσκεψη από τον Σταυριανό στο ξενοδοχείο και καταφέρνει να τον πείσει να σπάσει το συμβόλαιο συνεργασίας των Αργυρών με τον βρετανικό ιππόδρομο. Η Ιωάννα καλεί τον Αποστόλη στο σπίτι της με σκοπό να του μιλήσει ειλικρινά για τα συναισθήματά της, αλλά πάλι καταλήγουν να μαλώνουν.

Τέλος, ο Νικόλας ρωτάει την Αγγελική αν ήταν αυτή που τον κατέδωσε στην αστυνομία για διακίνηση ναρκωτικών. ΑΓΓΕΛ

ΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 95-96

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *