Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του ο κατηγορούμενος για «βιασμό κατά συρροή» Δημήτρης Λιγνάδης.

Ύστερα από μαραθώνια διαδικασία με εξέταση μαρτύρων, ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του και ομόφωνα έδειξαν το δρόμο της φυλακής στον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Τι δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας

Σε δήλωση του ο συνήγορος υπεράσπισής του, Αλέξης Κούγιας, ανέφερε αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης:

«Ήταν μία πολύ δύσκολη διαδικασία. Θα προσφύγουμε κατά της διάταξης της ανακρίτριας για την προσωρινή κράτηση. Είναι μία δικογραφία χωρίς στοιχεία, μία δικογραφία που αν δεν ήταν ο Λιγνάδης θα ήταν με συνοπτικές διαδικασίες ελεύθερος».

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου αποχώρησε από τα δικαστήρια αμίλητος.

Διαβάστε Επίσης  Μαζική προσέλευση από όλες τις γωνιές της χώρας

Σε μαραθώνια διαδικασία εξελίχθηκε το ζήτημα προφυλάκισης ή μη, του κατηγορούμενου για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή, Δημήτρη Λιγνάδη.

Μετά την πολύωρη απολογία του κατηγορουμένου, ακολούθησε η εξέταση των μαρτύρων που έχει προτείνει ο συνήγορος υπεράσπισης του γνωστού ηθοποιού και καλλιτέχνη, Αλέξη Κούγια.

Ωστόσο δύο από τους μάρτυρες που είχε καλέσει ο κ. Κούγιας, δήλωσαν πως ουδέποτε ρωτήθηκαν αν θέλουν να εξεταστούν ως μάρτυρες υπεράσπισης, με ανακοίνωσή τους προς τα μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε Επίσης  Κίναρος – 28η Οκτωβρίου: Η κυρά Ρηνιώ η μοναδική κάτοικος του νησιού στέλνει μήνυμα στην Τουρκία

Όπως τόνισαν, δεν γνωρίζουν τίποτε σχετικά με την ουσία της υπόθεσης, ούτε για το επίμαχο χρονικό διάστημα κατά το οποίο φέρεται να διαπράχθηκε ο δεύτερος καταγγελόμενος βιασμός.

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *