ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Η κόρη της Αγγελικής στην οικογένεια των Αργυρών

ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Η Αποκάλυψη για το παρελθόν της ΑγγελικήςΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Η κόρη της Αγγελικής στην οικογένεια των Αργυρών

Καθηλώνουνν οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς. Η Αγγελική, από τη στιγμή που μαθαίνει πως το παιδί της ζει, ξεκινάει εντατικά τις έρευνες, για τον εντοπισμό του. Όλα τα στοιχεία θα οδηγήσουν την πρωταγωνίστρια σε μία φρικτή ανακάλυψη. Είναι η Δανάη η χαμένη κόρη της Αγγελικής, στη σειρά του ALPHA ή κρύβεται κάτι άλλο πίσω από αυτό;

Φαίνεται πως ο δικηγόρος που όρισε η Τζένη για την παρακολούθησε, όχι απλά απέδωσε καρπούς, αλλά έφερε στην επιφάνεια μυστικά και ψέματα, που ήταν κρυμμένα για χρόνια. Τί θα δούμε στη συνέχεια και πόσο θα αλλάξει η ζωή των πρωταγωνιστών;

Οι έρευνες και ο ρόλος της Ασπασίας

ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Η κόρη της Αγγελικής στην οικογένεια των Αργυρών

Από τη στιγμή που η Αγγελική μαθαίνει πως το παιδί της ζει, κινεί γη και ουρανό για να το εντοπίσει. Συμβουλεύεται τον ντεντέκτιβ της Τζένης, ο οποίος την κατευθύνει στην Ασπασία Χατζόγλου, την γυναικολόγο που την ξεγέννησε και φίλη της μητέρας της. Η Ασπασία προσπαθεί να καθησυχάσει την Αγγελική, επισημαίνοντας πως το παιδί της είναι καλά.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Η οικογένεια Αργυρού αποκληρώνει τον Παύλο!

Η Ασπασία έχει κρατήσει μία έμμεση επικοινωνία με το παιδί, παρακολουθώντας την πορεία της ζωής του και μαθαίνοντας για αυτό, χωρίς όμως να έχουν περισσότερες επαφές. Γνωρίζει ποια είναι η οικογένεια που το φροντίζει και πως αυτό ζει και μεγαλώνει.

Μετά από πιέσεις, η Ασπασία λυγίζει και αποκαλύπτει στην Αγγελική την αλήθεια. Μία αλήθεια που θα συγκλονίσει τους τηλεθεατές, καθώς κανείς δεν περίμενε πως το παιδί της πρωταγωνίστριας βρισκόταν τόσο καιρό κοντά της.

Είναι η Δανάη η κόρη της Αγγελικής, στη σειρά;

Η Ασπασία μιλάει ανοιχτά για το θέμα αυτό, αποκαλύπτοντας πως η Δανάη είναι η κόρη της Αγγελικής, στη σειρά του ALPHA. Υιοθετήθηκε τυχαία από τον Στέφανο και την γυναίκα του, όταν ήταν ήδη μωρό. Οι γονείς της, την μεγάλωσαν με μεγάλη στοργή και αγάπη, ενώ η βιολογική της μητέρα βρισκόταν δίπλα της.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Γίνονται επίσημα ζευγάρι Παύλος και Τζένη

 

Περίεργα συναισθήματα κατακλύζουν την πρωταγωνίστρια, η οποία πέφτει από τα σύννεφα. Προσπαθεί να προσεγγίσει περισσότερο την Δανάη και να έρθει κοντά της. Ο Στέφανος μαθαίνει πως η βιολογική μητέρα της κόρης του την ψάχνει, αλλά δεν γνωρίζει ποια είναι η γυναίκα αυτή. Στο μεταξύ, ο Στέφανος και η Αγγελική έρχονται όλο και πιο κοντά, με τον πρωταγωνιστή να της δηλώνει ξεκάθαρα τα συναισθήματά του.

Ο Στέφανος επί χρόνια μεγαλώνει την κόρη της Αγγελικής, της γυναίκας που αγάπησε όσο καμία στη σειρά. Μάλιστα, η κόρη του είναι, στην πραγματικότητα, η ανιψιά του, καθώς γεννήθηκε μέσα από τον βιασμό των αδερφών του, προς την Αγγελική.

Πηγή: youfly.com

Αφήστε μια απάντηση