Πες μου πώς αισθάνεσαι, να σου πω τι πρέπει να φας!

Πες μου πώς αισθάνεσαι, να σου πω τι πρέπει να φας!Πες μου πώς αισθάνεσαι, να σου πω τι πρέπει να φας!

Μερικές φορές έχεις απλώς μια κακή ημέρα. Μπορεί να πάρεις την κολλητή σου, να βγεις για περπάτημα, να φωνάξεις, αλλά τίποτα δεν φαίνεται να βοηθάει.

Η λύση είναι στο φαγητό, αλλά όχι όπως το σκέφτεσαι (βλέπε παγωτό του κιλού με όλα cookies και σιρόπι σοκολάτας). Υπάρχουν οι κατάλληλες τροφές που υπόσχονται να σου φτιάξουν τη διάθεση και να σε σώσουν από μία όχι και τόσο καλή μέρα.

Αισθάνεσαι αγχωμένη; Φάε σοκολάτα!

Η σοκολάτα δεν έχει μόνο ωραία γεύση, αλλά βοηθάει και στη μείωση των ορμονών που προκαλούν το στρες. Έχει αποδειχτεί ότι ακόμα κι ένα μικρό κομματάκι αρκεί για να σε κάνει να νιώσεις πιο ήρεμη. Προτίμησε όμως μαύρη σοκολάτα που έχει περισσότερα αντιοξειδωτικά από τη γάλακτος.

Διαβάστε Επίσης  Αυτές είναι οι ιδανικές δίαιτες σύμφωνα με τον ΠΟΥ!

Αισθάνεσαι εκνευρισμένη; Πιες πράσινο τσάι!

Το πράσινο τσάι δεν βοηθά μόνο στη μείωση της χοληστερίνης και την πρόληψη του καρκίνου, αλλά σε κρατάει ήρεμη και συγκεντρωμένη.

Αισθάνεσαι υποτονική; Φάε σπανάκι!

Το σπανάκι είναι τέλειο για την υγεία σου και θα σου δώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι μετά το μεσημέρι. Το σπανάκι έχει αρκετά θρεπτικά συστατικά για να βοηθήσει στην αύξηση της ροής του αίματος στον εγκέφαλό σου και στην ανάκληση των πληροφοριών. Αρκεί λοιπόν μία πλούσια σαλάτα το μεσημέρι.

Διαβάστε Επίσης  Ποιες είναι οι 4 τροφές που μας χορταίνουν;

Αισθάνεσαι ιδιότροπη; Φάε μία χούφτα μούρα!

Τρώγοντας μια χούφτα βατόμουρα θα δώσεις στο σώμα σου μια γερή δόση αντιοξειδωτικών, που θα βοηθήσουν στην ομαλή λειτουργία των νευρικών οδών και την προώθηση της θετικής ενέργειας.

Αισθάνεσαι λυπημένη; Φάε ένα μπολ με δημητριακά!

Όταν έχεις τις ‘μαύρες’ σου, αρκεί ένα μπολ με δημητριακά και γάλα για να νιώσεις καλύτερα. Μερικές φορές νιώθουμε λυπημένοι γιατί ο οργανισμός μας δεν παίρνει τις κατάλληλες βιταμίνες. Η βιταμίνη D, την οποία βρίσκεις στο γάλα και στα δημητριακά, βοηθάει την προώθηση των χαρούμενων σκέψεων στον εγκέφαλο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *