ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 91-92-93-94

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 91-92-93-94

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 91-92-93-94

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της δραματική σειράς ΑΓΓΕΛΙΚΗ που βλέπουμε στον ALPHA.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 91-92-93-94

Επεισόδιο 91

Η Αθηνά κρατάει σε απομόνωση τον Δημήτρη. Η Αγγελική χωρίς να το θέλει δίνει ελπίδες στον Στέφανο. Η Σοφία νιώθει έντονους πόνους στην κοιλιά που την ανησυχούν. Ο Παύλος και η Τζένη παραδέχονται ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ τους, αλλά τους ενώνει το πάθος. Ο Στέφανος δείχνει ευάλωτος μπροστά στην Αθηνά.

Η Δανάη ζητάει εξηγήσεις από την Τζένη. Ο Δημήτρης δείχνει στην Αγγελική ότι δεν την εμπιστεύεται. Η Αθηνά λέει ψέματα στην Κατερίνα ότι ο Δημήτρης δεν θέλει να την ξαναδεί, εκείνος όμως βρίσκει τρόπο να επικοινωνήσει μαζί της. Η Σοφία δίνει το πράσινο φως στον Αντρέα. Η Χριστίνα αποκαλύπτει στο Νικόλα κάτι που θα τον σοκάρει.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 26-27(51-52-53-54)

Η Αγγελική, στην προσπάθεια να βρει το παιδί της, βρίσκει την Ασπασία, τη γυναίκα που έχει όλες τις απαντήσεις.

 

Επεισόδιο 92

Η Αγγελική πιέζει την Ασπασία να της πει για το παιδί της κι εκείνη υποκύπτει αποκαλύπτοντας την ταυτότητά του. Στο σπίτι, ο Δημήτρης παραπλανά την Αθηνά κι επικοινωνεί κρυφά με την Κατερίνα μέσω της Δανάης.

Ο Στέφανος μαθαίνει απρόσμενα τα πραγματικά αισθήματα της Αγγελικής για αυτόν, όσο ο Παύλος με τη Τζένη δολοπλοκούν εναντίον του. Στον κόσμο των Ζάχων μια συζήτηση για τον Αργυρό προκαλεί την αντίδραση της Λένας και βάζει σε υποψίες τον Μιχάλη, ο οποίος δέχεται τηλεφώνημα της Ελένης που του ζητά να πάρουν μαζί τα αποτελέσματα του DNA μέχρι που τον διακόπτει η Αγγελική και του λέει ότι ποια είναι η κόρη της.

Επεισόδιο 93

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Γίνονται επίσημα ζευγάρι Παύλος και Τζένη

Η Σοφία συγκρούεται με τον Παύλο. Ο Μιχάλης συμβουλεύει την Αγγελική να προστατέψει την κόρη της από την αλήθεια. Ο Δημήτρης βρίσκει σταδιακά τον παλιό κακό του εαυτό, ζητάει βοήθεια από τον Παύλο και εκείνος συγκρούεται με την Αθηνά.

Ο Νικόλας προσεγγίζει εκείνους που αγαπάει, αλλά οι αντιδράσεις δεν είναι από όλους θετικές. Η Λένα βασανίζεται από ενοχές, ενώ ο Μιχάλης ψάχνει τι έχει συμβεί με εκείνη και τον Αργυρό. Ο Παύλος απειλεί τον Στέφανο.

Επεισόδιο 94

Η Αγγελική έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Δανάη. Ο Στέφανος ζητάει από την Αγγελική να παραδεχτεί τα αληθινά της αισθήματα.

Η Ελένη παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ dna και ο Μιχάλης τη συμβουλεύει να μείνει μακριά από τους Αργυρούς.

Μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι τον Αργυρών, θα αναστατώσει τον Στέφανο…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *