8 λέξεις – Απρόσμενη εξέλιξη: Η Ιφιγένεια το σκάει

8 λέξεις – Απρόσμενη εξέλιξη

8 λέξεις – Απρόσμενη εξέλιξη: Η Ιφιγένεια το σκάει

Μια ανατροπή που δεν περιμέναμε έρχεται στη σειρά «8 λέξεις», καθώς δεν έχουν τελειωμό οι εντάσεις που έχουν στη σχέσή τους ο Σπύρος και η Ιφιγένεια. Ακόμη και οι προσπάθειες που κατέβαλαν οι γονείς της Ιφιγένειας για να αποκαταστήσουν την ηρεμία στο ζευγάρι δεν είχαν αποτέλεσμα.

οπή που δεν περιμέναμε έρχεται στη σειρά «8 λέξεις»

Οι καβγάδες του Σπύρου και της Ιφιγένειας είναι στην ημερήσια διάταξη.

Την ίδια ώρα η Ιφιγένεια αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στο σύζυγο της και την Αλκμήνη. Για το λόγο αυτό ζητάει τις συμβουλές του Φρίξου και της Νόνας. Ειδικά η τελευταία που έχει μεγάλη αδυναμία στην Ιφιγένεια την ακούει με προσοχή και στη συνέχεια την προτρέπει να φύγει από τη Κέρκυρα και να πάει να μείνει για λίγο καιρό στους γονείς της στην Αθήνα.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 23-24-25-26-27-28-29-30

8 λέξεις – Απρόσμενη εξέλιξη

 

8 λέξεις: Ο Σπύρος έρχεται πιο κοντά με την Αλκμήνη

Εν τω μεταξύ ο Σπύρος δείχνει ενθουσιασμένος κάθε μέρα που περνά με την Αλκμήνη η οποία μάλιστα του εξομολογείται τα συναισθήματά της και, σε μια στιγμή αδυναμίας, τον φιλάει.

Η Ιφιγένεια βλέπει μια αλλιώτικη συμπεριφορά από τον Σπύρο. Κάτι που ενισχύει τις υποψίες της ότι ο αγαπημένος της τσιλιμπουρδίζει με την Αλκμήνη. Ωστόσο πάει με τα νερά του μέχρι να δει πως θα χειριστεί το θέμα. Στη συνέχεια όπως θα δούμε αποφασίζει να ακούσει τη συμβουλή της Νόνας. Και φεύγει για την Αθήνα, αφήνοντας τον Σπύρο στα κρύα του λουτρού!

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ: Χαριτίνη Ηλιάδου – Στέφανος Μιχαήλ: Μιλούν για όσα θα δούμε στα καινούργια επεισόδια

Η φυγή της Ιφιγένειας δίνει την ευκαιρία στο Σπύρο να κινηθεί ανενόχλητος σε σχέση με την Αλκμήνη την οποία και καλεί ένα βράδυ στο σπίτι του για φαγητό. Σπύρος και Αλκμήνη έρχονται όλο και πιο κοντά.

Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί στις 8 λέξεις η σχέση που έχει ο Σπύρος και η Ιφιγένεια στη συνέχεια.

 

8 λέξεις – Απρόσμενη εξέλιξη: Η Ιφιγένεια το σκάει

youfly.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *