ΗΛΙΟΣ – Spoiler: Ανατροπή! Ο Φίλιππος παγιδεύει τη Διώνη

  • Post category:Ήλιος

ΗΛΙΟΣ – Spoiler: Ανατροπή! Ο Φίλιππος παγιδεύει τη Διώνη

ΗΛΙΟΣ – Spoiler: Ανατροπή! Ο Φίλιππος παγιδεύει τη Διώνη

 

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς ΗΛΙΟΣ

Μία αληθινή ανατροπή αναμένεται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος μιας και σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ ο Φίλιππος ετοιμάζεται να στήσει μία παγίδα στη Διώνη.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Ο Φίλιππος βρίσκεται σε δεινή θέση αφού πια είναι σίγουρος ότι οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του χρηματοδότη του είναι παράνομες. Ετσι συνεργάζεται με τον Δημήτρη για να αποκαλύψουν τη δράση του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά. Η Διώνη θα είναι, χωρίς να το γνωρίζει, η «πληροφοριοδότης» τους.

Ο Δήμος ανακαλύπτει περισσότερα κομμάτια του παζλ για την εγκληματική οργάνωση που τον έχει στριμώξει και τη σχέση της με τον χρηματοδότη τού Φίλιππου. Την ίδια ώρα η Διώνη βρίσκεται ξαφνικά μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα σχετικά με την εταιρεία. Νιώθει εγκλωβισμένη καθώς συνειδητοποιεί με τον Φίλιππο πόσο έντονα είναι τα συναισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλον.

«Νόμιζα ότι δεν μπορώ να ξαναερωτευτώ, αλλά είμαι βέβαιος για τα αισθήματα που έχω για σένα», της εξομολογείται κι εκείνη του το ανταποδίδει. Γι’ αυτό και παραιτείται προκειμένου να είναι μαζί χωρίς να μπαίνουν ανάμεσά τους τα επαγγελματικά μπερδέματα ενώ θα πεθάνει και ο Μάρκος.

Διαβάστε Επίσης  ΗΛΙΟΣ: Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη εισβάλει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω

Έτσι θα παγιδεύσει ο Φίλιππος τη Διώνη στον Ήλιο

 

Έτσι θα παγιδεύσει ο Φίλιππος τη Διώνη στον Ήλιο

Αργότερα ο Δημήτρης προτείνει στον Φίλιππο να προσπαθήσει να «κλέψει» πληροφορίες από τη Διώνη για το ποιος είναι το αφεντικό. «Αυτό αποκλείεται. Δεν πρόκειται να κάνω τίποτα πίσω από την πλάτη της. Είναι πολύ αυτό που μου ζητάς. Δεν μπορώ να κλονίσω την εμπιστοσύνη της.

Είμαι σίγουρος πως δεν έχει καμία ανάμειξη», του τονίζει. Στο μεταξύ ο Δήμος, μετά από έναν τσακωμό με τη Σοφία, αποφασίζει να της πει όλη την αλήθεια για την «επιχείρηση» που έχει στήσει ο δικηγόρος κάτω από τη μύτη τους! Η Σοφία σοκάρεται και τον συμβουλεύει να πάει στην αστυνομία. Στο μεταξύ η Διώνη, μέσα τις πιέσεις που δέχεται για να ανακαλέσει την παραίτησή της, αποκαλύπτει στον Φίλιππο κάτι που θα του δημιουργήσει ακόμη περισσότερα διλήμματα…

Διαβάστε Επίσης  ΗΛΙΟΣ: Η Λήδα κι ο Άγγελος έρχονται όλο και πιο κοντά

Ο Φίλιππος και η Διώνη κρύβουν τη σχέση τους από όλους, ενώ ο Φίλιππος βρίσκεται σε δεινή θέση, αφού πια είναι σίγουρος ότι οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του χρηματοδότη του είναι παράνομες. Ερωτευμένος με την Διώνη, σκέφτεται καλύτερα την πρόταση του Δημήτρη. «Θα το κάνω. Θα συνεργαστώ μαζί σου. Δεν μπορώ να διακινδυνεύσω την εταιρεία.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και δεν θέλω να μπλεχτεί το όνομά μου στις παρανομίες. Ομως η Διώνη δεν θα μάθει τίποτα», του επισημαίνει. Οι δυο τους βάζουν στόχο να αποκαλύψουν την πικρή αλήθεια για το… αφεντικό.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η ταυτότητα του χρηματοδότη του Φίλιππου αποκαλύπτεται και το όνομά του είναι Μενέλαος Μακρίδης… Ο Φίλιππος νιώθει άσχημα που συνεργάζεται με την αστυνομία πίσω από την πλάτη της Διώνης, αλλά τα όσα μαθαίνει δεν του αφήνουν περιθώρια. Ο Μενέλαος φτάνει στην Καβάλα και ζητάει να συναντήσει τον Φίλιππο!

 

ΗΛΙΟΣ – Spoiler: Ανατροπή! Ο Φίλιππος παγιδεύει τη Διώνη

Πηγή: youweekly.gr

logiastarata.gr

Αφήστε μια απάντηση