ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Ο «Παρασκευάς» αναγκάζεται να φύγει – Ξεκινά γυρίσματα ο Τάσος Χαλκιάς

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Ο «Παρασκευάς» αναγκάζεται να φύγει – Ξεκινά γυρίσματα ο Τάσος Χαλκιάς

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Ο «Παρασκευάς» αναγκάζεται να φύγει – Ξεκινά γυρίσματα ο Τάσος ΧαλκιάςΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Ο «Παρασκευάς» αναγκάζεται να φύγει – Ξεκινά γυρίσματα ο Τάσος Χαλκιάς

Ο Τάσος Χαλκιάς, το πρωί της Παρασκευής πέρασε την πόρτα των studio Καραγιάννη και έκανε συζητήσεις με τον κ. Καραγιάννη ώστε να ενταχθεί στο cast της σειράς ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ

Ο ηθοποιός έδωσε τα χέρια με την παραγωγή και πλέον ανήκει και επίσημα στο cast του «Πλατάνου» όπου θα υποδυθεί τον «Μένιο», αδερφό του «Παρασκευά» που υποδυόταν ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Διαβάστε Επίσης  ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 36-37-38-39-40 Β ΚΥΚΛΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μέσα στην αδράνεια των τόσων μηνών έρχεται μια δουλειά που θα με ξεσηκώσει. Είναι κάτι πολύ όμορφο». Μ’ αυτά τα λόγια ο Τάσος Χαλκιάς σχολίασε την είσοδό του στην σειρά της ΕΡΤ1 στην πρώτη του συνέντευξη μετά το κλείσιμο της συνεργασίας.

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε για το ρόλο του στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και στη Νάντια Κοντογεώργη και αποκάλυψε πότε ξεκινά γυρίσματα.

«Ο ρόλος μου είναι αυτός του Μένιου, αδελφού του Παρασκευά, ο οποίος έλειπε για πολλά χρόνια από το χωριό κι επιστρέφει, για να προστατέψει την οικογένειά του, καθώς ο Παρασκευάς αναγκάζεται να φύγει». Ο Τάσος Χαλκιάς ξεκινά γυρίσματα την ερχόμενη Τετάρτη και, όπως είπε, αναμένει άμεσα να κάνει ρεπεράζ στους χώρους των γυρισμάτων με τον σκηνοθέτη της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδια του 3ου κύκλου 61, 62, 63, 64, 65

Ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος που θα βρεθεί στη σειρά «με εξαιρετικούς συναδέλφους και κυρίως με τους νεαρότερους σε ηλικία», τους οποίους χαρακτήρισε πολυτάλαντους.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *