ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η Μυρσίνη χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η Μυρσίνη χαροπαλεύει στο νοσοκομείοΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η Μυρσίνη χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Οι Σεβαστοί πρόκειται να έρθουν αντιμέτωποι με μια τραγική εξέλιξη, όταν η Μυρσίνη θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο και θα δώσει μάχη για τη ζωή της.

Το τραγικό αυτό γεγονός θα ταράξει τους Σεβαστούς!

Σύμφωνα με το Tv O’ Clock , ο Δούκας όπως είχαμε γράψει ξανά είναι αποφασισμένος να δώσει τέλος στον γάμο του με την Μυρσίνη και να τη διώξει από το σπίτι. Ωστόσο, σύμφωνα με το My Tv, τα σχέδια του ανατρέπονται με τον πιο τραγικό τρόπο.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες, πως ο Ακύλας θα παγιδεύσει τον Δούκα;

Στα επόμενα επεισόδια, η υγεία της Μυρσίνης πρόκειται να κλονιστεί και η οικογένεια των Σεβαστών θα περάσει εφιαλτικές στιγμές. Όλα αρχίζουν από τη στιγμή που η Μυρσίνη έχει έντονους πόνους στο στήθος, αλλά και βήχα. Κανείς, όμως δεν δίνει τη δέουσα σημασία.

Η κατάστασή της χειροτερεύει και ενώ μιλάει με τον Δούκα βήχει και δεν μπορεί να ανασάνει. Εκείνος, πανικόβλητος, καλεί σε βοήθεια, αλλά κανείς δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει. Τα παιδιά τους και ο Μελέτης προσπαθούν να φανούν ψύχραιμοι και η Μυρσίνη μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 9-10

 

Εκεί οι γιατροί κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να την κρατήσουν στη ζωή. Αλλά η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Έχει προκληθεί μεγάλο πρόβλημα στον πνεύμονα.

Ο Δούκας, για πρώτη φορά λυγίζει και μοιάζει ανήμπορος να κάνει κάτι. Και μόνο στη σκέψη πως θα χάσει την Μυρσίνη καταρρέει και ζητάει να απομονωθεί για να μην τον βλέπουν έτσι. Τις επόμενες ώρες, το μαρτύριο τους λαμβάνει τέλος. Οι γιατροί τους ενημερώνουν ότι η Μυρσίνη ανταποκρίνεται στη θεραπεία και αναρρώνει σιγά σιγά!

Πηγή: gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *