ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ – Εξελίξεις: Έγκυος Από Τον Μάρκο Η Φαίη

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ – Εξελίξεις: Έγκυος Από Τον Μάρκο Η ΦαίηΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ – Εξελίξεις: Έγκυος Από Τον Μάρκο Η Φαίη

Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ

Πολλές ανατροπές αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια της κωμικής σειράς του ALPHA Έλα στη θέση μου και στο επίκεντρο αυτή τη φορά θα βρίσκεται η Φαίη, η Ρενατα και ο Μάρκος.

Έλα Στη Θέση Μου Εξελίξεις: Έγκυος από τον Μάρκο η Φαίη

Η Φαίη, με τα τη νύχτα πάθους που πέρασε με τον Μάρκο, τον σύντροφο της καλύτερης φίλης της, Ρενάτας, έχει αρχίσει να παραδίνεται ολοκληρωτικά στα συναισθήματα που τρέφει για εκείνον. Η γυναίκα μάλιστα προσπαθεί να μάθει αν και εκείνος αισθάνεται το ίδιο αλλά μάταια ο Μάρκος της ξεκαθαρίζει με κάθε ευκαιρία πως η γυναίκα που αγαπάει είναι η Ρενάτα και η συμπεριφορά του πικραίνει τη Φαίη. Όλα όμως πρόκειται να ανατραπούν με τον πιο αναπάντεχο τρόπο.

Διαβάστε Επίσης  ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Δ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17-18-19-20

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η Φαίη δέχεται ένα ακόμη χτύπημα. Μαθαίνει την πρόθεση του Μάρκου και της Ρενάτας να πουλήσουν το ποσοστό τους στη Sofo και να φύγουν για πάντα για τη Σικελία. Τότε εκείνη ζητάει από τον Αχιλλέα να συμμαχήσουν, ώστε να αποτρέψουν τη φυγή του ζευγαριού και να το οδηγήσουν σε οριστική ρήξη. Επιπλέον, την ίδια χρονική περίοδο, η Φαίη έρχεται αντιμέτωπη με τη θάλεια, η οποία την εκβιάζει να την παραδώσει τα λεφτά του Βλάση, προκειμένου να μην ξεσκεπάσει την ίδια και το βρόμικο σχέδιο που έστησε εναντίον του.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά και τα Μέτωπα που έχει ανοιχτά είναι πολλά, κάποια στιγμή η Φαιη αισθάνεται μια έντονη αδιαθεσία. Ωστόσο, δεν δίνει την πρέπουσα σημασία θεωρώντας ότι είναι από το άγχος ή την πίεση όλων αυτών που καλείται να διαχειριστεί. Μέρα με την ημέρα, όμως, παρατηρεί ότι η αδιαθεσία, αντί να υποχωρεί, γίνεται ακόμη πιο έντονη. Έτσι, αρχίζει να υποψιάζεται ότι κατι δεν πάει καλά και προχωρά σε μια σειρά εξετάσεων. Τότε διαπιστώνει πως είναι έγκυος.

Διαβάστε Επίσης  Έλα στη θέση μου: Η Φαίη λίγο πριν την συλλάβουν για απάτη…

Εκείνη τη στιγμή, η Φαίη σοκάρεται, αφού συνειδητοποιεί ότι το παιδί που περιμένει είναι του Μάρκου, με τον οποίο είχαν προχωρήσει σε ερωτική επαφή. Αυτό το γεγονός από τη μία τη γεμίζει χαρά, καθώς θα χαρίσει στην πρωτότοκη κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Βλάση, ένα αδελφάκι και, από την άλλη, με προβληματισμό και στενοχώρια. Και αυτό γιατί δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τη συγκεκριμένη κατάσταση και κυρίως με ποιον τρόπο πρέπει να το ανακοινώσει στον Μάρκο αλλά και στη Ρενάτα.

Έτσι, επιλέγει να μη μιλήσει ακόμη σε κανέναν και να το κρατήσει όσο γίνεται κρυφό.

Πηγή: serfare.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *