ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Αυτό είναι το ανατριχιαστικό τέλος του Βόσκαρη

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Αυτό είναι το ανατριχιαστικό τέλος του ΒόσκαρηΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Αυτό είναι το ανατριχιαστικό τέλος του Βόσκαρη

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ καθώς πλησιάζει το τέλος του Βόσκαρη. Η λύτρωση για αυτόν δεν θα έρθει ανώδυνα.

Το τελευταίο παρ’ ολίγον θύμα του, η Σοφούλα, με την βοήθεια της Ελένης και του εισαγγελέα θα δώσει στον Βόσκαρη τη χαριστική βολή. Αυτή θα τον καταδώσει στη Χωροφυλακή. Στο δικαστήριο που θα γίνει θα φέρει σπουδαία στοιχεία για τον άνδρα της. Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι σκηνές και οι καταθέσεις στο δικαστήριο, όπου θα βγουν στο φως όλα όσα έχει κάνει ο Βόσκαρης.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Το τέλος για Κορίνα και Μπάμπη στη σειρά

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Αυτό είναι το ανατριχιαστικό τέλος του Βόσκαρη

Τα ενοχοποιητικά στοιχεία θα είναι ατράνταχτα και ο Βόσκαρης θα καταδικαστεί να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή. Σύμφωνα με την εφημερίδα ON Time η Σίσσυ Μενεγάτου, ο Μάνος Βόσκαρης, παλαιότερα, ήταν διευθυντής στις ανδρικές φυλακές Κέρκυρας. Για κακή του τύχη, λοιπόν, στη φυλακή τον περιμένουν παλιοί κρατούμενοι που τους έκανε τη ζωή τους κόλαση.

Οι φυλακισμένοι θα αποφασίσουν να τον τιμωρήσουν με τον πιο σκληρό τρόπο. Θα τον κακοποιήσουν ευνουχίζοντάς τον και αφήνοντάς τον να πεθάνει μέσα σε φρικτούς πόνους από αιμορραγία.ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Αυτό είναι το ανατριχιαστικό τέλος του Βόσκαρη

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Η Δρόσω συλλαμβάνεται

Πηγή πληροφοριών: ON Time, enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *