ΗΛΙΟΣ: Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη εισβάλει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω

ΗΛΙΟΣ: Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη εισβάλει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω

Μία νέα γυναικεία παρουσία θα δούμε να μπαίνει σύντομα στη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 ΗΛΙΟΣ, η όμορφη ηθοποιός Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, ο ρόλος της οποίας μάλιστα κρύβει μία έκπληξη για έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ιστορίας.

Σύμφωνα με το σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου, οι εξελίξεις που έρχονται στη σειρά «φουντώνουν» το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, που φανατικά κάθε βράδυ επιβραβεύουν τη δυναμική πλοκή που επιφυλάσσει ο «Ήλιος». Σύντομα τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή καθώς μία γυναίκα με σημαντικό ρόλο στην ιστορία μπαίνει και ταράζει τη ζωή ενός από τους τέσσερις κεντρικούς ήρωες.

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη και ο ρόλος της στη σειρά “Ήλιος”

Ο ρόλος που θα κληθεί να υποδυθεί η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, τη θέλει να βρίσκεται στην εταιρεία του Φίλιππου (Αντίνοος Αλμπάνης). Το σενάριο τη θέλει να υποδύεται μία οικονομική σύμβουλο, τη Διώνη, η οποία θα επιχειρήσει να βάλει μία τάξη στη διαχείριση της εταιρείας. Η είσοδός της στη σειρά δεν σχετίζεται μόνο με τα λογιστικά της εταιρείας. Η ηρωίδα θ’ αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με τον Φίλιππο. Εκείνος μετά το χωρισμό του με τη Λήδα (Ευγενία Δημητροπούλου) προσπαθεί να χαράξει μία νέα αρχή στη ζωή του. Βρίσκεται πιο κοντά με την Αλίκη (Ντόρα Μακρυγιάννη) και τα παιδιά του και αναζητά τρόπους προσωπικής ανάτασης.

Διαβάστε Επίσης  Bίντεο-ντοκουμέντο από τη Θεσσαλονίκη: Έτσι συμπεριφέρθηκαν στην 90χρονη οι αστυνομικοί

 

Και η έλευση του νέου προσώπου στην εταιρεία τον αναστατώνει ανέλπιστα, καθώς ανάμεσα στους δύο ήρωες δημιουργείται μία ιδιαίτερη σχέση που θα έχει και μία ευχάριστη εξέλιξη σε προσωπικό επίπεδο.

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη τελείωσε τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2012. Έγινε γνωστή το 2015 από τη συμμετοχή της στο project της Lacta «Κάνε το Βήμα», στο οποίο τραγούδησε και το ομώνυμο τραγούδι. Τηλεοπτικά την είδαμε στους «Συμμαθητές» του ΑΝΤ1 και εν συνεχεία στη σειρά «Κάτι χωρισμένα παλικάρια». Επίσης, επί δύο σεζόν έπαιζε το ρόλο της Έλλης στην καθημερινή σειρά της Μαρίας Γεωργιάδου «Γυναίκα χωρίς όνοµα».

Διαβάστε Επίσης  Ο πληθωρισμός βάζει "φωτιά" στο καλάθι της νοικοκυράς - Υπέρογκες αυξήσεις σε 35 προϊόντα

 

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη που προσφάτως έγινε και μανούλα, έχει ασχοληθεί με το παιδικό θέατρο. Ακόμη, έχει παίξει στις παραστάσεις «Ένα καπέλο γεμάτο βροχή» και «Πρόβα Νυφικού», σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη. Την είδαμε και στο «Τρίτο κύμα» σε σκηνοθεσία Νίκου Αρβανίτη. Πέρσι συνεργάστηκε με τον Γιώργο Καπουτζίδη στην παράσταση «Όποιος Θέλει Να Χωρίσει… Να Σηκώσει Το Χέρι Του!»

Πηγή: youfly.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *