ΗΛΙΟΣ – Spoiler: Η Αλίκη απειλεί με όπλο να σκοτώσει τον Μάρκο

ΗΛΙΟΣ – Spoiler: Η Αλίκη απειλεί με όπλο να σκοτώσει τον Μάρκο

Δραματικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΗΛΙΟΣ

Διαβάστε αναλυτικά όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδιο της καθημερινής σειράς

Η παρουσία του Μάρκου έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της οικογένειας Βενεκίδη. Όπως θα δούμε στην πορεία της σειράς, η απουσία της Εύας από το σπίτι αλλά και η απόφαση της να φύγει για πάντα στο εξωτερικό προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στην Αλίκη και στον Φίλιππο.

Οι δύο γονείς ζουν τον χειρότερο εφιάλτη τους και αναζητούν παντού την κόρη τους. Δίπλα τους βρίσκονται ο Δημήτρης με τον Χρήστο, οι οποίοι ερευνούν την περιοχή για να βρουν το κορίτσι. Στη συνέχεια, ο Λαϊνάς ζητάει από την Αλεξάνδρα και τον Πέτρο να του περιγράψουν τον Μάρκο και οι μαρτυρίες τους βοηθούν στην έρευνα της Αστυνομίας.

Όταν η Αλίκη μαθαίνει πως ο παραλίγο βιαστής της είναι ο ίδιος άνθρωπος που έχει ερωτευτεί π Εύα, σαστίζει. Η γυναίκα συνειδητοποιεί με τρόμο πως η ζωή της κόρης της κινδυνεύει εξαιτίας της. Πράγματι, την ίδια στιγμή, το ανήλικο κορίτσι προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια του Μάρκου, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Εύα ξεσπάει σε κλάματα και εκλιπαρεί τον άντρα να την αφήσει να επιστρέψει στο σπίτι της. Όμως ο Μάρκος έχει άλλα σχέδια. Οι ώρες περνούν και η Αλίκη αποφασίζει κρυφά απ’ όλους να αντιμετωπίσει τον Μάρκο.

Διαβάστε Επίσης  Μειώσεις δημοτικών τελών για επαγγελματίες από το δήμο Αθηναίων

 

Έτσι, πηγαίνει και παίρνει ένα όπλο ώστε να μπορεί να αμυνθεί και να προστατεύσει τον εαυτό της σε μια ενδεχόμενη επίθεση. Στη συνέχεια σκέφτεται με ποιον τρόπο θα καταφέρει να συναντήσει τον άντρα. Αποφασίζει, λοιπόν, να τον προκαλέσει ώστε να πάει να τη βρει. Πράγματι, ο Μάρκος πέφτει στην παγίδα της, αφού δεν μπορεί να αντισταθεί στην εμμονή που έχει για εκείνη. Ο άντρας φτάνει στη φάρμα και ένας περίεργος θόρυβος τρομοκρατεί την Αλίκη. Κρατώντας στο χέρι το όπλο της, είναι έτοιμη για όλα. Όμως εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται μπροστά της ο Δημήτρης, ο οποίος βλέποντας την να τον σημαδεύει με το όπλο σαστίζει και της ζητάει εξηγήσεις.

Η Αλίκη δικαιολογείται πως αγόρασε το όπλο για την ασφάλεια της. Εν τω μεταξύ, ο Μάρκος βλέποντας τους μαζί, αποφασίζει να φύγει προτού τον δει ο Λαϊνάς. Έπειτα, αφήνει ελεύθερη την Εύα, π οποία επιστρέφει ταλαιπωρημένη στο σπίτι της. Η είδηση αυτή δίνει μεγάλη χαρά στους γονείς της, οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να την κάνουν να ξεπεράσει την τραυματική εμπειρία που είχε. Μάταια όμως.

Διαβάστε Επίσης  Γκάγκα: Διάθεση αντιικών χαπιών σε επιλέξιμους ασθενείς

Η Εύα βλέπει στον ύπνο της εφιάλτες και είναι διαλυμένη ψυχικά. Η κατάσταση της κόρης της τσακίζει την Αλίκη, η οποία προκαλεί ξανά τον Μάρκο για να συναντηθούν. Ο άντρας, λοιπόν, λίγο μετά, πηγαίνει πάλι να τη βρει αποφασισμένος για όλα. Μόλις η Αλίκη τον βλέπει, τον σημαδεύει με το όπλο και τον απειλεί πως θα τον σκοτώσει για τον πόνο που προκάλεσε στην ίδια και στο παιδί της. Όμως τότε εμφανίζεται ξαφνικά στο σημείο ο Δημήτρης. Ανάμεσα στους τρεις δημιουργείται μια άγρια συμπλοκή μιας και ο Λαϊνάς προσπαθεί να προστατεύσει την αγαπημένη του.

Η συμπλοκή των τριών έχει δραματικό τέλος, καθώς μία σφαίρα πετυχαίνει τον Δημήτρη. Ο τελευταίος πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ ο Μάρκος φεύγει τρέχοντας από το σημείο. Από την άλλη, η Αλίκη τρέχει με κλάματα στο πλευρό του Δημήτρη και καλεί ασθενοφόρο. Ο αστυνόμος μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η κατάσταση του κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη. Η Αλίκη δεν φεύγει στιγμή από το νοσοκομείο. Αισθάνεται ένοχη για τον τραυματισμό του, ενώ συνειδητοποιεί πόσο σημαντικός είναι ο Δημήτρης στη ζωή της. Κι ενώ ο Μάρκος παραμένει ελεύθερος, η Αθηνά κατηγορεί την Αλίκη για όσα συνέβησαν.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *