ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Μεγάλη ανατροπή με τον Βόσκαρη

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Μεγάλη ανατροπή με τον Βόσκαρη

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Δύσκολες στιγμές για πολλούς έρχονται στις Άγριες Μέλισσες…

Οι Άγριες Μέλισσες προχωρούν ακάθεκτες στη σεζόν και τα spoiler φτάνουν το ένα μετά το άλλο. Στο Πρωινό ειπώθηκαν πολλά από αυτά που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, σχετικά με την Ελένη και τον Βόσκαρη.

Η Ελένη κάνει επίσημη καταγγελία στον εισαγγελέα για την κακοποίηση στις φυλακές Θεσσαλίας και όπως είπε για τις Άγριες Μέλισσες ο Αλέξης Μίχας, ο Βόσκαρης τα αρνείται όλα και δεν μπορούν να τον προφυλακίσουν. Η Ελένη και ο Αλέξης Γραμματικός απογοητεύονται, αλλά έρχεται μια μεγάλη ανατροπή.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Κωνσταντής ζητά από τη Δρόσω γάμο και παιδί

Εμφανίζονται δύο γυναίκες για να καταθέσουν στις Άγριες Μέλισσες όσα έχουν υποστεί οι ίδιες από τον Βόσκαρη. Η μία είναι η Λέτα, η δεύτερη λέγεται Μαρία Μαδούρου και κατάφερε μετά την αποφυλάκισή της να φτιάξει τη ζωή της. Καταθέτουν επίσημα και ο Αλέξης Γραμματικός απαγγέλει κατηγορίες και ο Μάνος Βόσκαρης θα οδηγηθεί σε δίκη.

Στην προανάκριση, όμως, έρχεται μια συνταρακτική εξέλιξη για τις Άγριες Μέλισσες. Όχι μόνο αρνείται τις κατηγορίες, αλλά λέει ότι είχε σχέση στις φυλακές με την Ελένη Σταμίρη και μάλιστα εκείνη τον εκμεταλλεύτηκε. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν θα προφυλακιστεί, αλλά θα διαταχθεί να παραμείνει στο Διαφάνι με περιοριστικούς όρους.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Μελέτης και Κωνσταντής έμποροι ναρκωτικών

Από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει η δίκη που θα μας απασχολήσει στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση