ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Δημήτρης και Μιχάλης παλεύουν μέχρι θανάτου

ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Δημήτρης και Μιχάλης παλεύουν μέχρι θανάτουΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Δημήτρης και Μιχάλης παλεύουν μέχρι θανάτου

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Όσα θα δούμε σύντομα στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha

Η σχέση του Μιχάλη με τον Δημήτρη θα φτάσει στα άκρα και μόνο ένας θα είναι ο νικητής. Όλα αρχίζουν όταν η Αγγελική ακούει τον Αργυρό να σχεδιάζει τη δολοφονία της Ελένης. Τότε, ζητάει από τον Μιχάλη να τον παρακολουθεί προκειμένου να τον εμποδίσει να πραγματοποιήσει τα σχέδια του.

Πράγματι, ο Μιχάλης τις επόμενες μέρες καταφέρνει και ανατρέπει τα δολοφονικά σχέδια του Δημήτρη εναντίον της Ελένης, με τον Αργυρό όμως να εξοργίζεται και να ορκίζεται εκδίκηση. Από εκείνη τη στιγμή, ο Δημήτρης καταστρώνει τη δολοφονία του Μιχάλη με τέτοιο τρόπο ώστε να φανεί σαν ατύχημα προκειμένου να μην εμπλακεί η Αστυνομία. Πράγματι, μία από τις επόμενες μέρες, ο Δημήτρης βρίσκει την ευκαιρία να κάνει κακό στον Μιχάλη και δεν την αφήνει ανεκμετάλλευτη.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Δημήτρης και Μιχάλης παλεύουν μέχρι θανάτου
Οι δυο τους βρίσκονται στους στάβλους όπου ο Δημήτρης σκοπεύει να δώσει ένα φάρμακο σε ένα άλογο για να το τρελάνει, στη συνέχεια να βάλει τον Μιχάλη στον χώρο που βρίσκεται το ζώο και εκείνο να τον χτυπήσει μέχρι θανάτου. Ο Δημήτρης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του και χτυπάει με ένα φτυάρι τον Μιχάλη α κινητό ποιώντας τον. Ο τελευταίος αιμορραγεί και ο Δημήτρης με γρήγορες κινήσεις βρίσκεται στην τελική φάση του σχεδίου του. Σέρνει τον Μιχάλη προς το άλογο. Ωστόσο, για κακή του τύχη, ο τελευταίος ανακτά τις αισθήσεις του και προσπαθεί να βρει τρόπο να σωθεί. Μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα ο Δημήτρης από θύτης γίνεται θύμα.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 20-21

 

Οι δύο άντρες παλεύουν για τη ζωή τους και ξέρουν πως μόνο ένας θα είναι νικητής. Ο Μιχάλης βγάζει στον Δημήτρη όλο το μίσος που νιώθει για εκείνον και καταφέρνει να τον βάλει στον θάλαμο του αλόγου. Τα επόμενα λεπτά, όμως, είναι δραματικά.

Ο Δημήτρης σπαράζει από τον πόνο από τα χτυπήματα του αλόγου και ο Μιχάλης δεν αντιδρά. Δεν περίμενε ποτέ πως θα έβαφε τα χέρια του με αίμα, αλλά σκέφτεται πως ίσως είναι η μοναδική ευκαιρία να απαλλαγούν από τον Δημήτρη και το κακό που μπορεί να προξενήσει σε όλους.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 26-27(51-52-53-54)

Εκείνη τη στιγμή, όμως, φτάνει εκεί η Αγγελική.

 

Ο Μιχάλης της εξηγεί τι συνέβη και πράγματι όλα φαίνονται σαν ατύχημα. Ωστόσο, η ηθική της Αγγελικής δεν της επιτρέπει να αφήσει τον Δημήτρη να πεθάνει με αυτόν τον μαρτυρικό τρόπο και καλεί βοήθεια. Ένα ασθενοφόρο μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο τον Δημήτρη και όλη η οικογένεια ενημερώνεται για το περιστατικό. Η Όλγα στέκεται, για πρώτη φορά, στο πλευρό της Κατερίνας, η οποία τελικά, και παρά τις αντιρρήσεις όλων, πηγαίνει στο νοσοκομείο για να είναι δίπλα στον αγαπημένο της.

Ο Νικόλας παίρνει άδεια από το κέντρο για να είναι με την οικογένεια του σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή και η Λένα ρωτάει τον Μιχάλη τι πραγματικά συνέβη στον στάβλο και τραυματίστηκε ο Δημήτρης. Ο τελευταίος δίνει μάχη για να καταφέρει να μείνει ζωντανός ενώ όλοι πιστεύουν πως ήταν ατύχημα.

Πηγή: gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *